erotic massage salon

Pe vremea mea maica…obisnuiesc sa spuna ai nostri bunici cand aud de grozaviile societatii actuale. Nu degeaba se spune ca exista un permanent conflict intre generatii; acestea se pot adapta cu greu la noile aparitii, inteleg mai greu spre deloc ce inseamna modernul si ce nu stiu prefera sa respinga total. De partea cealalta, tinerii sunt avizi dupa nou si interesant, gasind chiar plictisitor modul in care generatiile din urma faceau lucrurile.

Cu siguranta si tu ai observat cel putin la parintii tai cat de „speriati” par in confruntarea cu noul. Mai ca e hilar, insa intr-o oarecare masura este si de inteles. Iata de ce.

Eroticul expus prea mult

Generatiile din urma au trait in perioade in care totul se facea pe ascuns. Nu se vorbea deschis despre viata intima, despre sarcina si relatiile intime chiar si dintre soti. Existau in schimb tot felul de replici ce starneau amuzamentul: „a dormit sotul pe camasa femeii” era doar una dintre ele.

Au fost crescuti si educati ca ce e intim nu se spune. Asa ca au dus la extrem acest aspect, inregistrand clar lacune, pentru ca isi omorau curiozitatea despre viata sexuala prin vesnica „rusine” asumata de a vorbi despre acest subiect.

La ora actuala nu mai este un tabu. Din fericire. Lucrurile au evoluat atat de mult incat acum exista saloane de masaj erotic, ba chiar si o nisa de servicii de acest gen adresata chiar si turistilor straini, erotic massage salon cu de toate. Acestea nu fac altceva decat sa „hraneasca” pe cei care nu au sansa de a-si expune si manifesta sexualitatea.

Moda sexy

De la pantaloni si fuste prea scurte pana la decolteu si tot felul de stiluri, moda actuala a cam pierdut din timiditatea anilor trecuti. Acum este la moda sa porti transparent, scurt, opulent, fara sa te mai intrebi ce va zice lumea.

Functii, automatizari, electrocasnice si viata mai usoara

Bunicutele care nu s-au adaptat vremurilor actuale, care folosesc „ulcica”, fac painea in „cuptior” si pun batic pe cap ca asa trebuie sa fie o femeie maritata, nu stiu ce a acela un blender. Nu au auzit de robot de bucatarie, dar pot doar intui ce face. Prefera mai degraba radioul, se rezuma la stirile zilei si se simt obosite de electrocasnice.

Pentru ca au fost crescute in ani in care nici nu exista asa ceva, copilul se crestea purtand pelinci si femeia maritata stand la cratica, este ceva mai greu acum sa se bazeze pe tot felul de functii. Pai ele ce sa mai faca daca masinariile acelea fac toata treaba?!

 

Desigur ca exemple sunt multiple, aparte de acestea. Am auzit inclusiv pe cei care se simt depasiti de hipermarketuri si nu reusesc sa se descurce intr-un astfel de loc. Cert este ca evolutia isi spune cuvantul. Apleaca urechea la ce au sa iti spuna cei dinaintea ta si vei sti sa apreciezi mai mult anii si societatea in care te-ai nascut, poti spune din fericire.