snick ambalaje platouri plastic

Stim deja faptul ca industria ospitalitatii a luat o mare amploare in ultimii ani, cu precadere dupa terminarea pandemiei care a debusolat intregul mapamond. Chiar si asa, indiferent ca este vorba de restaurante, cafenele sau alte locatii unde clientii merg pentru produse delicioase, cu siguranta exista asteptari.

Pe de o parte exista clientul care isi doreste o experienta placuta, la nivelul asteptarilor, iar pe de alta parte, proprietarul afacerii isi propune sa ridice stacheta la nivelul standardelor impuse pe piata.

Multa lume subestimeaza rolul pe care il au ambalajele si consumabilele in industria HoReCa, insa trebuie de mentionat faptul ca acestea pot influenta experienta clientului atunci cand acesta paseste in locatia restaurantului. Indiferent ca este vorba de platouri pentru evenimente sau despre pahare de unica folosinta si tacamuri, trebuie ales acelasi lucru: calitatea superioara. Descopera in randurile urmatoare importanta ambalajelor intr-o afacere.

Ambalajele alese subliniaza respectul furnizorului fata de client

De fiecare data cand un client comanda un preparat culinar la domiciliu sau in varianta „to go”, atunci cand primeste comanda privirea ii ramane atintita asupra ambalajului din fata sa. Iata, astfel, ce impact semnificativ poate avea ambalajul ales. Din acest motiv, se observa cum interesul detinatorilor de afaceri in industria HoReCa a crescut in ceea ce priveste ambalajele utilizate. Fiecare afacere isi doreste sa fie unica si sa se diferentieze de ceilalti competitori din domeniu.

Un furnizor de incredere poate fi Snick Ambalaje, unde vei descoperi o intreaga gama de ambalaje de unica folosinta, iar mare parte din acestea sunt confectionate din materiale biodegradabile. Incepand cu tacamuri, servetele, pahare si pana la boluri, farfurii sau caserole- toate acestea sunt disponibile pentru comanda. Comenzile sunt simplu de efectuat, prin accesarea paginii oficiale, iar in functie de valoarea comenzii poti obtine anumite disconturi.

Ambalaje si consumabile pentru servire, la evenimente festive

Cu precadere vara, in sezonul presarat cu evenimente numeroase sau chiar la final de an, sunt la mare cautare platourile, tavile, precum si capacele acestora. Aceste articole sunt esentiale pentru industria cateringului, in special in ceea ce priveste aperitivele pentru petreceri sau evenimente fastuoase. Ai la dispozitie un stoc imediat disponibil in ceea ce priveste platourile negre, de diferite forme si marimi.

In plus, daca iti doresti o masa festiva impresionanta din toate punctele de vedere, nu uita sa adaugi servetele, bete ornament sau paie, pe care le gasesti, de asemenea, la Snick  Ambalaje. Descopera informatii extra aici referitoare la rolul pe care il au platourile din plastic intr-un business.

Chiar daca le doresti in varianta cu capac ori nu, confectionate din materiale biodegradabile sau altele, ambalajele pot fi comandate rapid, iar daca esti reticent la prima comanda, ai la dispozitie sacosa cu mostre gratuite. Astfel, poti testa mostre ale produselor pentru a vedea cum se comporta ambalajele in diferite conditii de pastrare a preparatelor si de livrare a acestora pana la domiciliul clientului.

Asadar, opteaza pentru ambalaje si consumabile de inalta calitate pe care le gasesti in stocul divers Snick Ambalaje, sub diverse marimi si culori.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzau

comenzi@snick-ambalaje.com