tehno

Uite cateva noutati despre tehnologie in ziua de azi, stiri calde si pe scurt despre ceea ce s-a mai produs, cine ce a mai facut, cu cine a mai colaborat si cine a mai dat faliment. Asadar, ia aminte la urmatoarele:

  • Facebook testeaza o trasatura mult asteptata si zvonita Suggested Videos care va arata utilizatorilor de Facebook cateva filmulete legate una de alta intr-un sir dupa ce a fost selectat unul dintre acestea din sectiunea NewsFeed. Compania incepe de asemenea sa testeze amplasarea de reclame intre unele dintre aceste clipuri.
  • Universal Music Group, Sony Music Entertainment si Warner Music Group au completat o plangere impotriva platformei ce pune muzica la liber Aurous. Aceasta informatie este transmisa de catre Billboard. Aurous a fost descrisa drept „Popcorn Time pentru muzica”.
  • O eroare in aplicatia folosita de catre soferii Uber a expus informatii cu caracter personal, cum ar fi numarul de inmatriculare al soferilor, documentele financiare si chiar si numerele de securitate sociala. Uber sustine ca a rezolvat problema la jumatate de ora dupa ce a fost identificata.
  • CEO-ul Postmates, Bastian Lehmann s-a aparat impotriva criticilor aduse de catre investitorul Bill Gurley, care a spus despre companie ca a fost supraevaluata. Lehmann si-a descris compania ca un fel de „anti-Amazon” si a sustinut ca va fi foarte profitabila de la anul.
  • CEO-ului IBM, Gonny Rometty, nu ii pasa daca Dell va cumpara EMC. Aceasta sustine faptul ca  a trsnsformat in mod deliberat IBM pentru a lua grosul afacerilor in care era concurau Dell si EMC.
  • Twitter concediaza in jur de 330 de angajati. Asta vine cam la 8% din forta sa de munca la nivel global.
  • Apple tocmai a cumparat una dintre cele mai mari trasaturi pentru iMac. A lansat noul Magic Trackpad 2, care sprijina trasatura sa Force Touch.

Cam asta despre tehnologie pe ziua de azi.