Am invatat ca in viata nu totul se rezuma numai la munca, mai trebuie sa ne si distram din cand in cand. Majoritatea se gandesc numai la cum sa faca rost de bani ca sa isi duca traiul cat mai linistit dar eu in schimb am fost genul caruia i-a placut sa si muncesca dar intr-o veselie, cu zambete si tratand totul ca pe o joaca.

Bineinteles asta nu insaemna ca imi bat joc de locul de munca si de lucrul ce il faceam, dar pentru mine indiferent ceea ce faceam o faceam cu drag si mi se parea amuzant ceea ce faceam.
Cele mai multe lucruri le-am avut de invatat de la persoanele in varsta care mereu imi spuneau ce e bine sa faci in viata si ceea ce nu e bine. personal nu ascultam de fiecare data si pana nu dadeam eu cu capu sa vad ca ma doare nu ma invatam minte. Odata cu inaintarea in varsta incepi sa te maturizezi cat de cat si am visat mereu sa imi fac propria familie. De curand am intalnit femeia visurilor mele si cu ea imi voi creea familia mult visata. O familie trebuie sa ti-o intretii indiferent de situatie si asa ca ma tot gandesc de ceva timp la propria afacere. Posibilitati sunt multe dar depinde doar de imaginatia fiecaruia.
O afacere trebuie sa stii cum sa ti-o intretii si pentru asta am zis ca voi apela la www.personalstrengths.ro pentru ca in momentul de fata sunt cei mai buni de pe piata. Din cate am observat si am ascultata parerea altor clienti se pare ca te ajuta foarte mult cu publicitate in afacerea ta, iti ajuta foarte mult echipa sa te descvolti cat mai multi si sa ai o comunicarea foarte buna cu oameni tai. Sincer sa fiu e cel mai bun mod de a te lasa foarte mult pe piata romaneasca indiferent de ce servicii prestezi si de calitatea lor care conteaza la fel de mult.
In ziua de azi firmele ies ca si ciupercile dupa ploaie dar degeaba atat timp cat serviciile sau produsele promovate nu au calitatea si firmele respective nu ofera seriozitate si profesionalism. Eu unul personal prefer sa ofer produse si servicii mai putine fata de alti dar cu o seriozitate maxima si o calitatea impecabila fata de aceea care ofera mult si prost.