Latino time

Inca din cele mai vechi timpuri, dansul a stat la baza dezvoltarii societatii din punct de vedere al formarii ca om al unei societati moderne, ce participa la actiuni de socializare.

Cum spuneau unii autori, pentru a exista trebuie sa ai mobilitate. Mobilitatea poate fi dobandita si prin dans, ca mijloc de educare. Prin intermediul dansului, se contureaza o postura corecta, o spiritualitate fizica si mentala concisa si profunda, care la baza ei are o teorie a dansului. Dansul sustine analiza unor diferite armonii dintre partile corpului si ale spiritului, te ajuta la o eliberara extrinseaca, pornind si de la diferite elemente de natura, precum vant, ploaie sau flori.

Latino time
Latino time

De cele mai multe ori alegem sa urmam cursuri de dans pentru a ne pune sangele in miscare si a ne elibera de energia negativa pe care o acumulam in timpul zilei sau saptamanii, astfel incat sa uitam de grijile si preocuparile de zi cu zi si sa ne relaxam.

Probabil ca bucurestenii sunt cei mai avantajati din acest punct de vedere, ei avand la dispozitie nenumarate sali de dans, cu diferite tipuri de activitati, incepand de la dans modern, contemporan, street-dance sau dansuri populare. Cele mai multe cursuri de dans pentru bucuresteni sunt menite sa dezvolte libertatea nemarginita in miscare, sa confere o postura corecta, devotament si stralucire celui ce executa dansul.

Cele mai multe cursuri de dans se realizeaza in prezenta unui profesor, astfel incat participantii sa invete miscarile de dans in mod corect, pentru o mai buna coordonare ritmica, pentru o mai buna capacitate de lucru in echipa si o mai buna capacitate de comunicare cu partenerii de dans. Multitudinea de cursuri de dans iti ofera sansa de a-ti dezvolta vigoarea si forta, dar si pentru a-ti pastra flexibilitatea.

Amenajarea salilor de dans cu elemente de ventilatie, clima, lumina, centrala termica, precum si un sistem audio modern faciliteaza accesul candidatilor la cursurile de dans, iar avantajul acestor sali il constituie mixul, adica pot lua parte la lectiile de dans si barbatii si femeile astfel incat atmosfera sa fie un placuta si de memorat.

Pentru care motive vii sa dansezi impreuna cu cei de la Latino Time? Deoarece aici noi dansam pentru ca dansul si muzica sunt parte din noi, pentru ca dansul este parte din societate. Dansul este ceea ce numim „terapia suletului si a urechilor in momente de tensiune”. Dansul exprima emotiile interioare. Dansul creeaza pasiuni noi si oameni noi. Dansul defineste mobilitatea in miscare. Dansul dezvolta societatea. Dansul este premisa a ceea ce unii din noi ar spune: ” spune-mi ce asculti, ce dansezi, ca sa iti spun cine esti”.