Marea problem ape care o avem si in ziua de astazi este poluarea mediului si gasirea unor solutii care sa diminueze cat de cat aceste problem care ne afecteaza sanatatea dar si in acelasi timp mediul in care noi traim. Pe zi ce trece poluarea este din cea in ce mai mare si nu invers cum ar trebuii. Dar cum sa fie acest lucru posibil cand orasele au inceput sa fii impanzite de masini care elimina noxe si de fabricii care scot numai gaze. Ne gandim sa ne extindem si sa ne face industria infloritaoare dar nu ne gandin ca natura incetul cu incetul moare si odata cu ne ne vom duce si noi.

Sa nu mai spun ca globul nostru pamantesc devenit neincapator si nu mai poate sa ne tima pe toti. Ii folosim toate resursele natural si aceste ne sunt regenerabile si nu ne gandim catusi de putin. Macara noi acum avem cu ce sa supravetium insa generatiile care vor veni nu cred ca o sa mai aiba ce sa consume. De aceea spuns ca trebuia sa gasii niste solutii prin acre sa rezolvam problemele cu care ne confruntam.Specialistii au scos fel si fel de becuri care spun ca sunt ecologice si nu polueaza in aceiasi masura ca celelate care le foloseam. Am luat si eu unele de pe pagina web Greentek cu led si pot spune ca am si economisit ceva banuti. Aceasta energie cica se numeste energie verde si ajuta ca poluarea sa nu mai fie asa mare. Ma bucur ca macar cineva uncearca sa gaseasca solutii care sa vina in ajutorul nostrum.

In felul aceasta mediul nu o sa mai fie atat de poluat si asta cred ca ar fi o salvare. Nu ca le-ar pasa tuturor pentru ca daca ar fi asa nu ar mai face ceea ce fac. Multi dintre noi consuma current fara nici un sens cau risipesc apa asa fara sa se gandeasca ca poate unii dintre noi nuici macar nu au apa de baut. Se intalnesc foarte multe cazuri de acest gen mai ales in Africa unde nu exista apa potabila si multi oamenii se inbolnevesc din aceasta cauza. Pentru ei apa este ca si cum este aurul pentru noi,ceva de nepretuit. Poate dac am avea retinere de la ea am pretui-o mai mult si nu ne-am mai bate ata de mult joc. Totusi sper ca pe viitor sa nu mai distrugem atat de mult acest mediu care ne ofera ata de multe iar noi in loc sa avem grije de el il distrugem pe zi ce trece din ce in ce mai mult.