Suntem in plina criza financiara si pare ca de foarte multe ori oamenii sunt extrem de descurajati atunci cand vine vorba despre infiintarea unei afaceri. Intr-o lume pe care oamenii o vad a fi fara vreun viitor, se crede ca nicio afacere in mai poate avea succes.

Ei bine, se pare ca inca exista foarte multe afaceri care functioneaza. Tot ceea ce trebuie sa faceti inainte sa faceti ceva concret este sa aveti un vis in care sa aveti incredere. Oice afacere de succes porneste de la o idee.

In continuare, vom prezenta care sunt principalele etape in momentul infiintarii unei firme. Iata care sunt acestea:

  • In primul rand, trebuie sa stiti ca dosarul care se inainteaza Registrului Comertului necesita pierderea unei perioade de timp. In cazul in care nu aveti suficient timp pentru a face intregul dosar, puteti apela la o firma specializata pentru infiintari firme. Personalul de acolo se ocupa de toate lucrurile si de toate actele necesare. Astfel, intemeierea unei afaceri dureaza mult mai putin.
  • Inainte de toate procedurile este absolut necesar sa va ganditi foarte bine la domeniile de activitate. Trebuie sa va alegeti anumite domenii de activitate si sa faceti afacerea pe domeniul respectiv. Cu siguranta oricine vrea sa isi intemeieze o firma stie deja care este domeniul de activitate pe care doreste sa se axeze.
  • In cazul in care doriti sa va deschideti o societate cu raspundere limitata, adica un SRL-D, numarul obiectivelor este limitat. Trebuie sa alegeti nici mai mult, nici mai putin decat 5 obiective. Asadar, trebuie sa va ganditi foarte bine care sunt domeniile de activitate pe care vi le alegeti.