explicatii

explicatii

Nu trebuie sa dai nimanui explicatii pentru preferintele tale alimentare. Cu totii preferam anumite tipuri de mancare. Daca cineva incearca sa te judece pentru aceste lucruri, nu te implica in asa ceva, nu da importanta si treci mai incolo.

Nu trebuie sa explicam ce tip de mancare ne place sa consumam. Mancam doar ceea ce ne place si nu trebuie sa explicam nimanui aceste lucruri. Nu trebuie, de asemenea, nici sa explicam cuiva viata noastra personala sau viata noastra sexuala. Nu ar trebui sa aiba nimeni treaba cu aceste lucruri decat poate partenerii nostri sexuali.

Fie ca viata ta sexuala exista sau nu, cu sau fara consimtamantul altor adulti, nu asta ar trebui sa fie preocuparea altcuiva, nu este treaba nimanui si nici nu ar trebui ca cineva sa iti ceara explicatii pentru aceste lucruri.

Oamenii vor incerca sa te judece pentru cine este acela sau aceea cu care te culci sau despre care este de fapt sexualitatea ta orientarea ta sexuala. Insa, ceea ce ar trebui sa stii tu neaparat este faptul ca nu trebuie sa dai nimanui explicatii pentru ceea ce faci, pentru ca in general nu conteaza pentru altcineva decat pentru tine.

Nu datorezi nimanui explicatii pentru cariera ta sau pentru alegerile tale din viata personala ori profesionala. Atunci cand vine vorba despre directia pe care a luat-o viata ta, nu trebuie sa datorezi nimanui vreo explicatie pentru cariera ta sau despre incotro ai decis sa te indrepti. Oamenii care tin intr-adevar la tine, vor sta langa tine neconditionat si iti vor lua apararea.

Nu datorezi nimanui nici o explicatie pentru credintele si obisnuintele tale politice sau religioase. Fie ca esti democrat, republican, de dreapta sau de stanga, catolic, crestin sau protestant, nu trebuie sa datorezi nimanui explicatii pentru ceea ce esti, pentru ceea ce crezi si despre credintele si obisnuintele tale.