Parintii mei locuesc la tara de patru ani si nici pana acum nu au apa curenta in curte. Dupa ultimele alegeri atunci cand au fost campanile cel care fusese pana atunci primar a promis ca daca va fi ales inca o data va baga apa in sat.

In urma voturilor acesta a fost reales si nu stiu ce a visat de s-a tinut de promisiuene. Doar de foarte multe ori a zis ca o sa faca marea cu sarea ca pana intr-un final sa nu faca nimic.Eu unul sunt de parere ca a facut lucrul acesta ca sa mai creasca putin in ochii satenilor dar crede prost. Taranii nu au avut de ales si au zis sa rama tot cel acare pana acum a fost.

Sa nu mai spun ca cei care au venit sa bage apa sunt niste prosti care habar nu au cu ce se mananca ceea ce vor sa faca. Ei nu sunt in stare sa faca niste santuri cu atat mai mult sa bage conductele. Vazand aceste lucruri am zis ca mai bine ar fi sa imi bag chiar eu singur apa in curte. Aveam niste conducte pe acasa de foarte mult timp si acum am zis sa le folosesc. Vecinul meu mi-a zis  apeleaza la aparat de indoit teava ca sa o pt baga la cot. Asa am si facut si ma bucur ca am urmat sfatul vecinului meu.

Cei care au stat si au aceptata ca acei oameni sa le bage apa acum stau si se caiesc. Toata instalatia au facut-o praf si acum tot fara apa in curte stau. Au mai dat si o gramada de bani ca intr-un final sa tot nu aiba apa. Ei nu au stiu decat sa le ia banii iar acum ii doare la basca de acei bieti oameni .

Daca tot meseriasi ar fii ca acestia nici nu vreau sa imi inchipui unde am ajunge si ce am face. Cred ca ne-am plange singuri de mila si acest lucru cu siguranta ne-ar face sa ne simtim incompetent.