Stilul de viata al unei femei poate fi foarte misterios dar in acelasi timp si fascinant. Multe femei fac lucruri aproape imposibile, lucruri pe care barbati nu ar putea sa le faca niciodata. Se spune ca cel mai puternic barbat este o femei si dau dreptate celui ce a spus acest lucru. Stau si ma gandesc la mama mea pentru ca ea era singura care stia ce este in neregula cu mine, simtea imediat daca sunt suparat sau am ceva probleme.

Un lucru iar amuzant la femei este stilul lor de viata si preocuparea lor fata de mentinerea corpului la o greutate dorita. Toate femeile in general mai ales adolescentele sunt preocupate sa isi mentina greustatea stabila si incerca fel si fel de tratamente pentru slabit. Nu toate au situatia financiara sa incerce remedii de aceea incerca sa slabesca prin metada clasica , mai exact prin sport. Unele sunt preocupate de greutate dar altele sunt preocupate cu infatisarea lor. Fiecare fata este frumaosa in felul ei desi altele se considera adevarate printese fata de fetele din jurul ei. De curand multe au gasit anuntul click aici de unde isi cumpara fel si fel de modele de unghii false. Eu unul personal sunt contra acestor lucruri pentru ca sunt de parere ca o fata trebuie sa fie simpla si naturala asa cum s-a nascut.

Cunosc si fete care au mers mult mai departe pentru tratamente de infrumusetare. Stiu fete care au plecat in strainatatea pentru asa ceva si mai ales pentru a isi face fel si fel de operatii estetice la corp. Foarte multe au devenit dependente de aceste oepratii si intr-un final acestea au devenit de nerecunoscut. aceste lucruri se vad de obicei la televizor in lumea vedetelor care vor de fiecare data sa faca cate o schimbare la corpul lor. Parerea mea despre aceste lucruri este ca sunt proaste. Tot in acest caz, al operatiilor estetice au existat cazuri in care o persoana a apelat la asa ceva pentru a isi modifica marimea nasului si intr-un final a ajuns sa numai poata respira pe nas.

Deci in concluzie aceste operatii estetice pot fi bune doar in anumite cazuri.Acestea nu numai ca sunt foarte costisitoare dar te pot mutila.Persoanele care apeleza la aceste metode devin dependente de ele si nu se vor opri niciodata sa le foloseaca, multe dintre ele au ajuns chiar si la deces.Cu toate astea aceste persoane  nu se vor opri in ale folosii.