amsterdam

De la cafenelele high-class pana la puburile locale si de la patrimoniul bogat pana la legalizarea anumitor placeri, Amsterdam le are pe toate. Una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din lume poate fi de asemenea si una dintre cele mai accesibile ca pret. Eu am gasit bilete avion Bucuresti Amsterdam la un pret foarte bun, de la 159 de euro de persoana dus-intors, pe site-ul Aerolines.ro. Unii turisti pot ajunge sa creada ca Amsterdam din Olanda este un oras al pacatelor, insa de fapt acesta este un loc al libertatii pentru multa lume.

Capitala Olandei, Amsterdam, este una dintre cele mai promitatoare orase de pe intreg pamantul. Cunoscut pentru arhitectura renascentista, pentru muzeele impresionante, pentru cafenelele selecte si pentru legalizarea anumitor vicii, orasul este un fel de amalgam pentru toti turistii ajunsi acolo. Ceea ce m-a atras si pe mine la acest loc special sunt piatetele exterioare si barurile elegante ce tin de unicitatea acestui loc.

Dupa ce am cautat un timp o destinatie de vacanta pentru luna in care avea sa imi iau concediu, adica septembrie, am ajuns in cele din urma si pe site-ul Aerolines.ro si am descoperit ca exista bilete convenabile catre Amsterdam cu plecare de pe Otopeni, din Bucuresti, in perioada in care imi doream eu. Normal ca in lunile de vara, de obicei capitala Olandei este plina de turisti si poti gasi mai greu cazare si bilete de avion la preturi bune, insa intr-o luna de toamna este mult mai convenabil si la concluzia asta am ajuns si eu.

Cu toate ca sezonul in care nu este atat de aglomerat in Amsterdam si in orice alt oras mare al lumii incepe cu luna octombrie, si in septembrie este inca bine si ma voi putea bucura de cel mai frumos concediu din toti anii de pana acum. Poate fi destul de benefic pentru mine sa ajung acolo pe la sfarsitul acestei luni de toamna pentru ca pot evita aglomeratia, dar de asemenea voi gasi si cazare la preturi mai accesibile, la fel cum am gasit si bilete de avion dus-intors pe Aerolines.ro. Chiar daca inca va fi o luna de toamna si ar trebui sa fie inca bine ca vreme, mi s-a recomandat sa imi iau cu mine in bagaj si haine de ploaie, pentru ca Olanda este o tara predispusa la asa conditii meteo.