tipsuri de unghii

Giecare femeie isi doreste sa aiba cele mai frumoase si ingrijite maini. Care este cea mai buna modalitate de a infrumuseta manichiura decat prin aplicarea unor nuante frumoase pe unghii, dar, sa nu uitam nici de fata si corp. In aceeasi ordine, un kit de aplicare de unghii false la Amalia pentru gene false este indicat sa fie detinut de orice femeie care se respecta si are grija de propriul corp.

Zilele prezente se refera la cele mai noi tendinte de infrumusetare, de a merge la saloane, de a se relaxa la spa si de a-si aplica cele mai indraznete modele de machiaj, coafuri si unghii. Atunci cand femeile sunt sub o multime de stres si incearca sa isi echilibreze viata personala si profesionala, prin ingrijirea si mentinerea unghiilor naturale lungi pare aproape imposibil. Acest lucru se obtine doar cu ajutorul acestor specialisti in punerea de unghii artificiale, unghii acrilice si unghii cu gel.

Sa aflam mai multe despre unghiile cu gel

Unghiile cu gel sunt un fel de unghii artificiale, cunoscute ca si reconstructii de unghii cu gel, ce pot fi aplicate pe unghiile bine pilite si curatate, prezentand unele din cele mai serioase avantaje ale frumusetii feminine.

Unghiile cu gel sunt, probabil, cele mai asemanatoare cu unghiile naturale, aparte de textura. Ele sunt in principal alcatuite din doua ingrediente si anume: pudra de poliomer si monomer lichid. Cand aceste elemente interactioneaza se conduce la formarea de benzi polimerice. Firele de polimer sunt uscate, asemanatoare cu modelul de unghie. Unghiile cu gel introduc si un alt element si anume oligomer, care le face sa fie extrem de flexibile si naturale.

Tipuri de unghii cu gel

Unghiile cu gel vin in doua variatii: unghii aplicate la lumina naturala si unghii cu gel aplicate la lumina UV. Pentru a aplica in cel mai usor mod unghiile cu gel, stratul este aplicat pe unghii si tinut apoi sub lumina ultravioleta, timp de aproximativ doua minute, pana cand acesta devine uscat si intarit.

Pentru a aplica fara lumina unghiile cu gel se necesita un kit de unghii cu gel de cea mai buna calitate. Perierea unghiilor, pilirea si gelul se aplica in mod corect, iar cu un pic de practica se poate aplica si la domiciliu. De exemplu, pe mine m-a atras pretul mic la tipsuri de unghii false si am reusit sa am de sarbatori o manichiura superba si de invidiat.

De altfel, cele mai multe tipsuri par naturale, iar manichiura cu unghii false nici nu zici ca nu este a mea, mai ales daca o intretin cu cele mai eficiente produse de cosmetica pentru unghii, achizitionate de pe Amalia.ro.