Toate elementele unei masini au rolul lor si sunt foarte importante. Masinile se pot modifica, se pot tuna din plin, depinde de imaginatia fiecaruia si bineinteles de bugetul ce il are in buzunar.  Mereu mi-am dorit sa imi tunez propria masina dar niciodata nu am avut banii necesari pentru acest lucru pentru ceea ce imi doream eu. Am stat si m-am gandit ca daca tot ma apuc de ceva, ori mi-o fac cum vreau eu, ori nu o mai fac deloc.

Pana in momentul de fata am avut fel si fel de excursi prin strainatate si in felul acesta am avut ocazia sa vad fel si fel de masini. Pe departe cele mai impresionante am avut ocazia sa le vad la periferia unui oras, mai exact in Paris. Acolo totul este rupt de realitate. Motoarele puternice de sute de cai i-a amploare. Singurul lucru ce il auzi sunt motoarele si scartaitul de roti. Totusi mereu visez pentru masina mea grila fata auto , spoilere cat mai joase si o pereche de jante care sa iti fure privirea.

Toate acest lucruri poate par greu de realizat dar stiu ca daca imi doresc asta cu adevarat, muncesc din greu voi putea sa imi imbrac masina dupa bunul plac. Pe langa asta mereu am fost genul caruia ii place sa aiba grija de lucrurile lui. masina mea practic este totul pentru mine, de ea depind in totalitate. Au existat momente in viata cand nu am apreciat masina la adevarat ei valoare si nu imi pasa de ea pana cand intr-o buna zi am avut nevoie de ea si m-a lasat balta. De atunci m-am invatat mine sa am grija de ea si desi este cam scump ii ofer tot ce este mai bun incepand de la ulei pana la lichidul de frane. Nu prebuie sa mentionez ca toate pisele cum ar fi bucsele, bieletele, capetele de bara care sunt cele mai importante le achizitionez direct de la reprezentanta. Alti nu dau bani pe asa dece deaorece considera ca sunt scumpe dar eu sunt de parere ca ce este direct din fabrica au o durabilitate mult mai mare fata de cele facute in duzina.

Pe mine piesele ma tin foarte mult timp, chiar si ani de zile pentru ca am foarte mare grija iar pe alti poate nu ii tin piesele masini nici macar cateva luni de zile. materialul din care este fabricat este foarte important dar mult nu isi dau seama de acest lucru.