Heylux

calitati HeyluxVideochatul nu mai este un subiect tabu. Cand vine vorba de acceptarea sa insa, lucrurile iau o alta turnura. Exista inca scepticism, exista acel conservatorism sau poate chiar nestiinta care face ca oamenii sa catalogheze jobul de model de videochat intr-un fel anume. Dovada a faptului ca este un lucru legal – fapt pe care multi nu il considera asa – sta numarul mare de studiouri de videochat care au acaparat piata cu oferte foarte tentante. Pachete salariale atractive, bonusuri de angajare – acestea atrag majoritatea fetelor si femeilor catre acest domeniu.

Heylux Iasi este insa ceva diferit. Ceva ce doreste si reuseste sa redefineasca in totalitate munca in videochat. Denumit si studio premium, isi merita aceasta titulatura. De ce? In primul rand pentru modul in care sunt tratate cele ce lucreaza acolo. Sunt numite modele si pe buna dreptate. Asta deoarece munca lor acolo este apreciata, sunt tratate ca adevarate printese, vedete, celebritati de la Hollywood sau cum oricum doriti sa le considerati.

Pachetele de bonus oferite de Heylux Iasi incep chiar din prima zi de angajare. Fiecare model in parte este aranjat, beneficiaza de servicii gratuite de coafura, maHeyluxnichiura, machiaj, sesiuni foto si albume pentru portofoliu, toate executate profesionist. In acest fel li se pune in valoare frumusetea feminina, li se pune in valoare exact acea latura care le ajuta sa atraga mai multi admiratori, pentru mai mult timp in chat privat. Posibilitatea de a putea alege intre profiluri adult si non-adult reprezinta un alt avantaj, modelele putand sa alterneze intre aceste doua categorii dupa bunul plac.

In vederea unei comunicari cat mai bune, modelele au ocazia sa faca si cursuri de limbi straine la studio, cursuri de limba engleza si franceza care sa le ajute sa vorbeasca mai usor cu admiratorii. In acest fel, orice fata sau femeie sigura pe sine si care doreste sa faca un ban usor si rapid are aceasta ocazie, chiar neavand experienta in domeniu, la studioul premium Heylux Iasi.

Facilitatile si beneficiile oferite continua. Plata la zi este un alt avantaj. La sfarsitul fiecarei ture lucrate, modelul isi calculeaza suma castigata impreuna cu o asistenta, dupa care casiera ii ofera suma revenita. In acest fel se asigura transparenta si se ofera si acea siguranta modelelor, nu mai trebuie sa astepte in dubii pana la jumatatea sau la sfarsitul lunii banii – unele dintre ele declara sub protectia anonimatului ca “au mai luat tepe” in alte parti.

Programul de lucru super-flexibil si confidentialitatea sunt alte doua atuuri la Heylux Iasi. Programul de lucru poate fi ales de fiecare model, in functie de un alt job, in functie de orarul de la facultate sau de indatoririle de mama sustinatoare de familie.

Si-au dorit si au reusit sa reinventeze domeniul videochatului – spun managerii Heylux – drept dovada sta numarul in crestere de Heylux Iasifete si femei, studente sau chiar mame, doamne si domnisoare ce aleg calea videochatului, fie pentru o perioada mai scurta, fie pentru una mai indelungata. Heylux Iasi, prin conditiile de munca si avantajele oferite, si-a castigat pe deplin titlul de studio premium.