Pentru cei care sunt pasionati de gaming, subiecte din istorie, dar si pentru cei care sunt interesati de sanatate si/sau frumusete, blog-ul Ieseanul este unul din cele mai potrivite locuri de unde vizitatorii isi pot lua cele mai utile informatii.

In sectiunea gaming vei gasi articole recente, care descriu cele mai tari jocuri aparute recent pe piata, dar si strategii de joc, despre cum poti evita violenta sau cum sa joci un joc de noroc la ce mai inalt nivel. Totodata, aici vei gasi informatii despre cel mai frumos oras studentesc din tara, dar si subiecte care abordeaza sfera dezvoltarii profesionale. Daca esti vreodata in pana de idei, poti accesa blog-ul ieseanul si vei gasi o multime de idei, din mai multe categorii, pe care le gasesti afisate in partea de top a blog-ului

Astfel, alaturi de gaming, vizitatorii se pot delecta cu articole din domeniul curiozitatilor, a sanatatii si medicinei, a tehnologiei si a stirilor. Pentru cei ceva mai sentimentali exista categoria relatii si dragoste, dar si frumusete. Categoria “finante” ofera vizitatorilor sai articole despre cum pot acestia sa isi deschida si sa administreze o afacere- sa devina mici antreprenori.

Ca aspect, blog-ul Ieseanul imbina placut culoarea visiniu cu alb. Acest rosu visiniu confera o atmosfera de euforie, de farmec dar si de romantism. Din cauza ca beneficiaza de un motor de cautare, navigarea in cadrul blogului se face foarte usor, astfel ca vizitatorii pot gasi ceea ce isi doresc doar prin cautarea unui cuvant cheie.

Structura blog-ului este simpla, asemeni altor blog-uri: in drepta se gaseste un side bar cu cele mai recente si mai populare articole, cele mai recente comentarii, arhiva blog-ului dar si o alta serie de categorii care sunt abordate de autor. Un plus pentru ieseanul il reprezinta forma de rezumat a fiecarui articol in part- acestea fiind, la randul lor, insotite de cate o imagine caracteristica.

Publicul tinta al blogului Ieseanul ramane in continuare cel tanar, oferind continut din mai multe domenii, personalizand articolele. Navigarea pe blog este una relativ simpla si care beneficiaza de un motor de cautare. Natura subiectelor este una simpla, iar continutul articolelor abordate nu este axat pe un subiect anume, ci adopta teme din mai multe domenii de interes, acoperind cerintele tuturor cititorilor si vizitatorilor.