drserban

Ar fi atat de simplu pentru milioane de oameni care isi pierd dintii zilnic, daca ar avea grija de ei din timp si daca ar merge la control medical de doua ori pe an, pentru a evita aceasta situatie. Insa, in cele din urma, asta ni se intampla la toti, mai devreme sau mai tarziu. Nu este deloc placut, si nici estetic, sa iti pierzi cativa dinti din fata, sau din laterale. Pe urma, fie te incomodeaza cand mananci, fie arata inestetic atunci cand zambesti, fie iti provoaca anumite rani la nivelul cavitatii bucale.

Nevoia te trimite la doctorul dentist

Insa, ca sa poti zambi din nou, la fel ca inainte, trebuie neaparat sa mergi la un cabinet stomatologic Bucuresti ca sa iti repare dantura. Protezele dentare, dar si puntile de legatura sunt doua solutii implicate in procesul de obtinere a unei danturi minunate. Implantul dentar este o procedura destul de populara si accesibila ca pret de avut in vedere pentru tratarea problemelor dentare, legate de lipsa unor dinti.

Aceste tehnici de umplere a spatiilor goale din cavitatea bucala sunt cele mai apropiate de dintii naturali, dintre toate posibilitatile existente. Cele mai multe implanturi sunt realizate din titaniu sau din aliaje de titaniu, care sunt niste metale foarte rezistente si usoare. Dintii de inlocuit sunt fabricati din portelan sau din alte materiale compozite proiectate in asa maniera incat sa semene foarte bine cu dantura reala.

Implantul dentar – solutia ideala

Nu ar trebui sa-ti fie teama de acest pas pentru obtinerea unui zambet minunat. Bucura-te ca exista o solutie in acest caz si ca nu va trebui sa ramai stirb toata viata. Primul pas este de a-ti fi creat un sant in gingie astfel incat fasciculul de sprijin sa poata fi introdus inauntru. Cateodata, acest implant trebuie sa fie securizat cu ciment care are nevoie de ceva timp sa se usuce. A construi un bun implant dentar este ca atunci cand un bun chirurg deschide o zona a corpului pentru a inlocui organul defect cu unul potrivit si sanatos.

Chiar daca rezultatul final este unul foarte estetic, procesul de realizare a unui implant dentar este destul de riguros si necesita foarte multa atentie si concentrare, pentru o lucrare pe masura. In ziua de azi, foarte multi oameni sunt candidati ideali pentru aceste proceduri stomatologice, insa un dentist, un chirurg maxilo-facial si un periodentist lucreaza de cele mai multe ori impreuna pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Un asemenea tip de procedura stomatologica nu este indeplinita intr-o singura vizita sau in mai multe seturi de vizite la o clinica dentara specializata, ci este nevoie de rabdare, deoarece vei avea nevoie de mai multe luni de zile pana cand vei vedea si rezultatele finale minunate pe care le doresti –  o dantura frumoasa si integrala.