Se intampla mereu in pragul sarbatorilor sa facem ordine si curatenie in mediul in care locuim, atat intern, cat si extern, incat sa avem nevoie de produse de calitate de curatenie.

Odata cu venirea iernii, vin si sarbatorile mult asteptate. Curatenia trebuie sa fie ca la mama ei acasa, iar de pe masa nu trebuie sa lipseasca bucatele specifice, care si ele, se gatesc cu spor. Piftie, ciorba radauteana, salata beof precum si alte delicatese se regasesc in meniul apetisant. Pentru a fi gatite este nevoie si de ustensile de bucatarie. Aici precizez vesnicile cratite si oale de inox care ne sunt de mare ajutor. De aceea va recomand sa alegeti oale de inox marca Homex – sunt confectionate din materiale rezistente ce va vor ajuta in desfasurarea procesului de gatit.

Curatenia – O casa curata este o casa fericita!

Odata cu fulgii albi de nea adusi de anotimpul drag afara, se cuvine sa aducem un plus de culoare si caminului nostru. Dereticand prin toate locusoarele ascunse din casa si cautand ca totul sa straluceasca, trebuie sa fim atenti la cele mai mici detalii. Sa aducem curatenia la un alt nivel, rearanjand si schimband lucrurile creand o armonie deosebita. Putem schimba mobila in bucatarie sau baie, aducand elemente noi ce dau un plus de gust design-ului camerei. Spre exemplu, in baie, sa aruncam oglinda de baie veche atarnata in cui cu oglinzi de baie moderne sau clasice.

Covorul demodat din baie il putem schimba cu covorase de baie pufoase si anti alunecare spre confortul nostru si al oaspetilor. Ce e mai relaxant decat o baie fierbinte in dimineata Craciunului pasind pe un covor pufos si privindu-te intr-o oglinda de baie? Nimic!

Sunt nenumarate modalitati de a face transformari. Homex.ro este unul dintre magazinele online ce ofera produse de calitate superioara in vederea satisfacerii dorintelor noastre, ale clientilor de pretudindeni. Transportul este gratuit la comenzi de peste 300 de ron. Cu o oferta diversificata, ei doresc chiar sa o perpetueze si sa continue dezvoltarea gamei de produse. Produsele comandate online de pe magazinul online al celor de la homex ne garanteaza de fiecare data o bucatarie armonioasa, o baie curata, dar si cele mai calde momente petrecute in compania celor dragi. Respect, promptitudine si seriozitate – aceste atuuri descriu compania Homex!