Niciodata nu mi-a placut sa ies la cumparaturi cu o fata, pentru ca de fiecare data ma plictisesc si ma scoate din minti. De ce spun asta? Pentru ca de fiecare data ele vor sa stea sa vada fiecare produs din magazin, mai bine zis din toate magazinele. Stiu asta pentru ca de fiecare data ca mai plecam undeva sa-mi cumpar cate ceva, si se nimerea si sora mea era un dezatru. Recent am fost la plimbare pe la sarbi sa mancam ceva si sa cumparam cateva haine. Bineinteles cum nu se putea , sora mea a luat la rand toate magazinele, intra in ele , si proba cate 4-5 schimburi de haine in fiecare magazine, bineinteles si cumpara multe haine. Asta e prostia la ea, ca le cumpara, le poarta odata si dupaia gata uita de ele , si in sifonier putrezesc. Pot spune ca cea mai mare boala a ei este sa cumpere genti si posete , cred ca are undeva la 30 de bucatii pe aici prin casa.

Nu pot spune ca asa sunt toate fetele, de exemplu iubita mea , ea nu e genul sa se lalaiasca prin magazine. Stiu asta prima data cand am plecat cu ea la cumparaturi sa isi cumpere diverse haine.

Credeam ca o sa fie o zii foarte lunga si nici nu aveam buna dispozitie sa umblu ca nebunu prin oras, dar se pare ca m-am inselat , nu cred ca a durat mai mult de 30 de minute cu ea la cumparaturi. Am mers amandoi , a vazut cateva haine, pe care lea probat si cumparat. Am ramas surprins si am intrebat-o de ce nu pierdea vremea sa se uite mai mult prin mai multe magazine si sa probeze mai multe haine, si a zis ca nu face asta cand e cu mine, dar in schimb cand este cu prietenele ei stau cate 3-4 ore gura casca prin magazine pana gasesc ceva si sa treaca timpul mai repede.

Ce bine ca sunt baiat si nu trebuie sa-mi bat capul cu prostiile astea cu hainele si multe altele, spre deosebire de fete care stau cate 2 ora sa faca o baie , 2 ore sa se pregatesca sa plece la o plimbare, nu as vrea sa ma gandesc ca timp ar sta sa se pregatesca cand o sa faca nunta J .