telefoane

telefoane

Anul 2015 se pare ca va fi un an excelent pentru userii sistemului de operare Android. Aproape fiecare companie importanta de smartphone-uri a pasit in cursa de  lansa cele mai bune designuri si performante de cea mai mare viteza ale acestei tehnologii de top. Vom vedea de asemenea si cele mai mari obstacole in ceea ce priveste calitatea imaginilor efectuate de camera smartphone-urilor, ceea ce ne face sa fim si mai fericiti pentru ca putem sa depasim aceste bariere.

Pana in prezent,  Samsung’s Galaxy S6  a fost smartphone-ul de top al Android pe care l-ai fi putut cumpara vreodata. Insa, de marti, LG a venit in plina forta. Smartphone-ul sau G4 cu sistem de operare Android 5.1 Lolipop este cel mai tare dispozitiv electronic existent pe piata aceasta.

G4 are un display uimitor de 5.5-inch QuadHD cu ceea ce LG numeste un display IPS Quantum-un scran cu culori la fel de precise ca si monitoarele folosite de catre cei care se uita la televizoare de inalta calitate. Telefonul merge pur si simplu cu ajutorul unui procesor Snapdragon 808 si a 3GB de RAM.

Camera de 16 megapixeli  este incredibil de rapida si de simplu de lansat iar calitatea imaginii este impresionanta. LG sustine faptul ca poate rivaliza chiar si cu fotografiile DSLR. Iar camera de 8 megapixeli pentru selfie este sublima chiar.  Si nimic macar nu am adus in discutie bateria detasabila de 3,000 milliamperi pe ora, cardul microSD si optiunile carcasei de piele.

Asadar, cum anume vrea G4 sa concureze cu cein mai mari dintre concurentii sai? Specificatiile sale pot alcatui o imagine destul de frumoasa a telefonului, insa nu sunt definitive. Atunci cand este utilizat, vazut si simtit in lumea reala, adica pe bune, poate conta foarte mult in evaluarea lui.

Insa, daca iti doresti  cele mai bune camere foto la smartphone-uri, poti cumpara  un LG G4 sau un Galaxy SG. Daca iti doresti cele mai bune difuzoare pentru muzica, poti achizitiona  telefonul HTC One M9. Si daca iti doresti cel mai mare ecran cu putinta cu o versiune nealterata a Android 5.0 Lollipop, poti merge pe varianta Nexus 6.

Sursa: Mashable