Se spune ca ar trebui sa punem bani la ciorap, bani albi pentru zile negre. Chiar daca planul nu iese de fiecare data, aplicam acest principiu de mai multe ori. Asadar, poate fi vorba de lucruri de orice fel, de o colectie de lenjerii de pat spre exemplu; preferam mereu sa pastram ceva si pentru zilele in care nu ne vom permite sa reinnoim stocul de produse.

Despre lucuri puse la pastrare

Cand vine vorba sa fim strangatori castigam un oarecare top. Romanul este obisnuit cu ideea de a strange si de a avea mereu la indemana un lucru nou. Stii cum e cand iti vine cineva in vizita si iti doresti sa se vada o imagine fresh a casei? Gandind ca aceeasi lenjerie sau set de pat vazut pentru a mia oara in casa noastra denota ca suntem dezinteresati, incercam mereu sa venim cu ceva nou.

De cate lenjerii de pat am avea nevoie? Raspunsul ar putea fi de ordinul sutelor, mai ales daca suntem genul casnici si ne petrecem timpul acasa. Pentru cei care calatoresc si stau acasa in medie doar 2 zile din sapte spre exemplu un astfel de raspuns variaza. Si totusi, sa ai un set nou de lenjerie pe care sa il folosesti numai in anumite cazuri e musai. Nu stii niciodata cand iti va trece pragul casei un invitat pe care il vei gazdui. Pentru acesta respectul in primul rand inseamna nevoia de a-i oferi lenjerie de pat proaspat spalata.

Din aceeasi categorie de lucruri pe care le vei pune la pastrare se numara si fetele de masa, acel set frumos cu servet asortat cat pentru toti mesenii. Cu siguranta ca un eveniment special implica si decoratul mesei asa ca o gospodina desavarsita va tine mereu cont de o noua fata de masa. In plus, la sarbatori mari se cere p fata de masa cu tematica, cu imprimeu.

Am putea adauga si decoratiunile, lucrurile simple insa de mare nevoie, lucruri din bucatarie spre exemplu, de la manusa termica si pana la sort de ce nu. Desi fac parte din categoria de accesorii, acestea sunt de mare efect in imaginea casei tale. Nu degeaba ne dorim sa ii spunem, cu drag, „acasa”.