tatuat

Atunci cand vrei sa mergi la tatuat pentru ca ti s-a pus pata pe un anumit semn tribal sau pe un anumit mesaj care iti place foarte mult, ar trebui sa iei in considerare anumite lucruri ce tin de tatuajul de prima data. Asigura-te ca mai intai ti-ai ales un semn sau un simbol care iti place si pe care nu il vei regreta mai tarziu si apoi vezi la ce salon de tatuat vei merge pentru a nu te trezi mai apoi ca si cum ai fost pe mainile vreunui betiv.

Asigura-te de asemenea ca ai verificat foarte bine scrierea cuvintelor pe care le doresti tatuate pe corp intr-o anumita zona, mai ales cand te vei alege cu un tatuaj intr-o limba straina. Utimul lucru pe care il doresti este sa ai parte de un asemenea lucru tatuat care sa aiba greseli de scriere. Am mai vazut cazuri si credeti-ma ca nu este deloc ceva placut pentru posesorul acelui simbol imprimat pe piele.

Atunci cand obtii tatuaje in latina sau in orice alta limba straina, care mai sunt si necunosute pentru tine, intelege diferitele interpretari si intelesuri ale cuvintelor. Nu te grabi si iti tatua orice fel de cuvinte iti vin in cap pe loc, doar pentru ca arata bine si sunt la moda. Mergi pe varianta unui text care are insemnatate pentru tine mereu. A-ti tatua nume pe corp poate fi destul de riscant, mai ales in cazul in care iti faci niste tatuaje romantice.

Odata ce te vei decide asupra cuvintelor pe care le doresti tatuate, vorbeste cu artistul care iti va imprima pe corp mesajul si vezi diferitele posibilitati in care iti vei proiecta desenul. Alegerea fontului ideal esre ceva esential. Nu trebuie sa te axezi neaparat pe culoarea negru pentru tatuajul tau, poti opta pentru tatuajele color sau in mai multe culori chiar. Alegerea este doar a ta!