Se pare ca in ziua de azi exista foarte multi escroci. In trecut ma gandeam ca oameni de acest gen sunt numai aceea de vand lucruri fictive pe internet, dar se pare ca cei mai mari sunt acei oameni plini de sine si de bani. La noi in Severin e plin de oameni de acest gen, mai ales patronii la diferite firme de munca. Tatal meu, a fost victima unui asemenea patron excroc. De ce fac aceste afirmatii? Pe motiv ca acest DOMN l-a cautat pe tata pentru anagajare, pentru ca este foarte bun in domeniul lui. A fost chemat la el la firma unde i sa propus un loc de munca cu un contract normal la opt ore si un salariu destul de atractiv. Tata a acceptat pe loc, mai ales ca locuri de munca din oras sunt aproape deloc.

Totul a decurs normal si frumos, bineinteles au negociat ca sambata sau duminica daca se lucreaza se va platii suplimentar. Toate bune si frumoase o luna, doua… dupa care nu sau mai dat bani cam deloc, a primit bani cu putinul, sa spunem 300-400 de ron la doua sau trei saptamani, atat timp cat salariul negociat cu el era de 1400 de ron. Asa a continuat si a amagit, nu numai pe tatal meu dar si multi alti anagajati, ca nu sunt bani, ca o sai primesca zilele ce urmeaza.

Acest INDIVIT are un tupeu de nesimtit, au amagit oameni timp de patru luni de zile, dupa care tata sa saturat si a renuntat la munca, a mers la birou si a inceput circul. Dansul se lauda cu o influenta extraordinara si ca nu are ce sa faca, daca nui cnvine sa plece si sa-l dea in judecata. Exact asta a si facut tata, a apelat la o firma contabilitate bucuresti si dansi au urmat procedurile de judecata contra acestui om.

Pot spune ca justitia din Romania este oarba dar dreapta, dupa lungi amanari si mersuri pe la tribunal, tata dupa cum era de asteptat a castigat procesul, dar numai ca din cele patru luni de munca, Tribunalul Mehedinti i-a acordat doar pe doua luni de munca bani, celalalte doua luni s-au evaporat. Oricum numai conteaza pentru ca acest indivit are probleme mult mai mari, toti se culca pe urechea ca hotul neprins, e negustor cinstit dar se pare ca orice om din lumea asta, indiferent cine este el isi are nasul.

Lumea e plina de oameni escroci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *