mango fruct

Consumul de mango poate ajuta foarte mult la protejarea ficatului tau. Ideea este ca mango este bogat in antioxidanti puternici si care ajuta la curatarea ficatului de toate acele toxine daunatoare. Introducerea de fructe de mango in dieta ta zilnica este una dintre cele mai eficiente metode de a-ti mentine un ficat sanatos.

Mango dispune de o mare varietate de beneficii pentru sanatate. Reducerea nivelurilor de colesterol este unul dintre aceste beneficii pentru sanatate. Mango este bogat in fibre si pectina care ajuta la reducerea nivelurilor de colesterol.

Mango poate ajuta de asemenea la reducerea presiunii arteriale mari datorata de continutul mare de potasiu. Adauga cateva bucati din acest fruct in salata ta de fructe, in smoothie-uri sau mananca acest fruct asa simplu si vei simti de indata beneficiile.

Daca incerci sa scapi de cateva kilograme nedorite  si sa iti mentii greutatea sub control, ar trebui sa iei in considerare in mod definitiv includerea fructelor de mango in dieta ta sanatoasa.

Studii numeroase au descoperit ca a consuma aceste fructe  este foarte benefic pentru piele si poate ajuta chiar si la slabit sau la mentinerea in greutate. Extractele regasite in fructul si pulpa de mango pot inhiba  dezvoltarea celulelor grase umane si pot ajuta la slabit.

Un alt motiv pentru a consuma mango este pentru ca aceste fructe delicioase  ajuta la imbunatatirea sistemului digestiv. Mango este o sursa excelenta de eliminare a deseurilor  toxice si daunatoare din corp.

Un mango  asigura cam in jur de 20% din continutul de fibre necesar pe zi. Un alt nutrient de ajutor pentru digestie este potasiul care poate de asemenea fi regasit in mango. Un mango asigura in jur de 560 mg de potasiu si reprezinta cam in jur de 16% din necesarul zilnic de continut de potasiu necesar pe zi.