Exista vorba aia ca gusturile nu se discuta. Pana in momentul de fata am vazut fel si fel de locuinte fie ele pe la prieteni sau doar in vizita. Pana acum cele mai frumoase mi s-au parut cele construite de straini. Au ei stilul lor de a-si face casa dupa ultima moda. La noi in Romania nu pot sa spun ca suntem atat de bine dezvoltati mintal incat sa facem ceva frumos. Majoritatea oamenilor se gandesc ca daca este extrem de scump este si frumos. Romanii nu stiu sa aprecieze lucrurile simple. Un bun exemplu este un procuror de la mine din oras care pana in prezent nu a reusit sa isi termine casa.

In trecut lucram la o spalatorie auto si el are casa exact peste drum. Nici nu imi mai aduc aminte de cate ori l-am vazut ca sparge si reface. In decurs de 3 ani a schimbat gardul de cel putin 5 ori. Nu stiu daca la mai schimbat si acum in prezent. Este genul care daca apare ceva nou pe piata, el trebuie sa il cumpere. Sincer nu imi dau seama daca el ia deciziile acestea sau sotia lui care la fel are o functie la fel de inalta ca si el. Are o casa cu etaj si partea de sus, practic balconul la fel l-a spart de cateva ori. A pus fel si fel de gresii si minuni. Acum mai nou am vazut ca in sfarsit a decis sa isi puna marmura asa cum se poarta in alte tari. Sincer si eu am vazut in Grecia la oameni in casa ca au numai si numai marmura pe jos. Nu stiu sigur dar cred ca este mult mai ieftin la ei decat la noi in tara sa pui asemenea piatra prin toata casa. Din cate am inteles apeleaza la www.stone-care.ro pentru intretinerea ei cum trebuie. Bineinteles la banii care ii are ar fi si pacat, si eu as proceda la fel.

Pana in prezent a inceput sa o finalizeze cat de cat dar ma gandesc ca poate e mai bine asa. Casa e mereu in constructie deci nu ar plati impozit la stat cine stie ce. Momentan din ce am vazut in oras cred ca este cea mai frumoasa casa, sa nu mai spun ca tocmai si-a instalat o imensa piscine in casa, de care se bucura impreuna cu familia si prietenii apropiati.