Nu toate lucrurile tin o viata, unele se mai si strica, asa am patit eu zilele astea cu masina de spalat. Cred ca este un chin fara o masina de spalat acasa, numai suntem preistorici sa spalam la mana, desi asta la tara inca se mai face. Dintr-o data subit masina mea de spalat a facut ultima ei spalare, sa oprit brusc dintr-o data din motive necunoscute.

Am fost imediat si am chemat un specialist sa se ocupe de ea la acre a constatat ca sau dus doua piese la ea. Initiam am cautat acele piese si pregatit sa fac comanda de ele, dar cand am vazut cat costa amandoua si pe langa asta si costul trasportului m-am lasat pagubas. Am ajuns la concluzia xa mai bine ami pun ceva bani si mer sa-mi iau alta masina de spalat nou care este si in garantie doi ani de zile.

Pot spune ca sunt foarte multumit de noua achizitie si ca merge inpecabil dar o sami ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu noile comenzi. Alte persoane m-au sfatuit sa merg sa iau una second hand, pentru ca sunt mult mai ieftine dar exista niste riscuri mari, poti lua una si care sa te tina anii de zile sau poti lua una care sa te tina doua saptamani si sa se strice. In momente de criza sunt o idee, mai ales ca nu sunt bani, dar sfatul meu este mai bine sa mai economisiti ceva bani, stiu ca intre timp o sa fie nevoie sa spalati la mana cum se facea odata. Asa am facut si noi, am spalat la mana, dar in acest fel am economisit bani si am cumparata un lucrur nou si cu garantie decat sa risti pe bani tai sa iei lucruri folosite si sa ai norocul sa se duca peste cateva zile.