Mereu ma uitam la televizor atunci cand erau difuzate emisiuni destinate decorului interior si ma certam deseori cu ai mei pe chestia ca nu aveam decat un televizor iar eu vroiam le vad. Imi placeau atat de mult pentru ca invatam diferite metode prin cate sa iti reconditionez obiectele mobiliere vechi in ceva mai nou si modern. Cu toate ca le spuneam asta alor mei ei tot nu intelegeau si ziceau ca exagerez.

Cele mai multe lucruri le-am invatat atunci cand am urmarit o emisiune unde era vorba despre niste site-uri care se ocupa numai si numai cu mobilere. Lara Mobcenter este numai unul dintre ele dar am vazut o multine de obiecte care erau foarte acesibile si in acelasi timp interesante.

Asa am ajuns sa imi doresc sa urmez o facultate in acest domeniu care mi se pare absolut fascinant si asa am si facut. Prima data cand au auzit parinti mei s-au opus cu vehementa pentru ca la noi in familie era o traditie cate se transmitea din bunici si aceea de a fi judecator. Inca de mic copil ai mei ma duceau la fel si fel de ore suplimentare unde faceam pregatire la menumarate materii pe cate eu unul nu le suportam dar nu aveam incotro. S-au suparat foarte tare cand au auzit ce vreau sa fac si o buna perioada de timp nici nu au mai vrut sa vorbeasca cu mine.

Nu am inteles acest lucru nici atunci nici acum dar in fine, parintii mei sunt de moda mai veche si au fixurile lor. Mereu am facut ce au vrut si ce au zis pana in momentul in care a venit timpul sa imi impun si eu punctul de vedere si sa fac ceea ce imi doresc. Acest lucru i-a deranjat poate cel mai tare dar nu au ce sa mai faca. Pana la urma am reusit sa ii conving sa fac acea facultate si acum au ajuns sa imi de dreptate.

Datorita faptului ca m-am dedicat intr-un totul si am fost cel mai bun am fost angajat de o firma mare care se ocupa cu decorarile interioare si castig foarte bine. Acum am ajuns sa le dau peste nas parintilor mei care spuneau ca in acest domeniu nu se castig bani si ca nu o sa ma pot descurca. Acest lucru nu s-a intamplat si ma bucur ca am avut dreptate si le-am aratat alor mei asta. Sper ca pe viitor sa ajung sa lucrez la o firma din strainatate si sa ma pot bucura in continuare de ceea cr ma bucur in prezent.

Mereu mi-au placut decoratiunile interioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *