bratari

Bratarile vin intr-o varietate de culori, designuri si materiale. Sunt pentru toata lumea, chiar si pentru barbati si nu numai pentru femei. Sunt pentru copii, pentru persoanele mai in varsta si chiar si pentru animalele de companie. Insa, aici ne vom axa exclusiv pe bratarile ce pot fi purtate doar de femei.

Varietatea acestor accesorii este cea care le face atat de populare  si simplu de purtat la aproape orice. Acestea pot sa complimenteze orice tinuta, de la tinutele casual de vara si pana la tinutele cele mai formale pentru seara. A obtine un anumit look, nu este atat de simplu, dar darorita unei accesorizari bune, vei arata super.

Bratari numai pe o mana

Poti purta mai multe bratari sau o singura bratara pe o singura mana si poti lasa celelealte bijuterii si accesorii ale tale in sertarul de lucruri pretioase. Aceste bratari pot arata oarecum dramatic daca cineva are si tatuaje la ambele maini si mai poarta si bratari in acelasi timp.

Poti accesoriza de asemenea celalalt brat cu un inel mare de cocktail. Daca vei merge pe mana acestui look, pastreaza minimalismul in ceea ce priveste celelalte bijuterii, pentru a da cat mai bine. In mod norma, ar trebui sa eviti a purta cercei si ar trebui sa uiti de lantisoare in orice caz.

Bratari statement

Bratarile statement sunt singurele bratari care atrag atentia si capteaza ochii datorita pietrelor pretioase, a culorilor pe care le au, insa nu ies niciodata din moda. Un ceas poate fi de asemenea folosit pentru a atrage atentia catre tinuta ta, oricare ar fi aceasta. Ideea este sa atragi atentia intr-un punct pentru a capta interesul celui care te priveste.

Mai mult, mai bine

Asa cum mentionam mai sus, poti purta bratarile pe ambele maini si cat mai multe bratari pe fiecare brat, insa trebuie sa ai grija ca acele accesorii pe care le vei alege sa se potriveasca si sa nu dea chix.