Botezul reprezinta prima etapa din viata unui om deaorece suntem crestinati in fata lui Dumnezeu si primim binecuvantarea de la Acesta. Sunt de parere ca botezul este una dintre cele mai frumoase ceremoni pentru persoanele care au devenit parinti deoarece un copil reprezinta rodul iubiri.

Organizarea unui botez nu este una usoara iar parinti trebuie safie constienti de acest lucru. Pentru a organiza un botez cu adevarat frumos trebuie sa dispui de resurse necesare si in acelasi timp sa urmezi toti pasi pentru ca evenimentul sa fie facut ca la carte. Cu toti am auzit de ursitoare despre carese spune ca de ele depinde viitorul copilului. Pentru cei mai multi oameni ursitoarele reprezinta un subiect taboo deoarece acestia nu stie ceeace sunt ele si cum pot influenta viata unui copil. Este adevata atunci cand spunem ca viata ne-o facem asa cum vrem noi dar de foarte multe ori destinul i-a decizii in locul nostru. Pentru a dezvolta mai mult subiectul despre ursitoare si despre rolul lor in ziua botezului am sa vorbesc despre acestea.

In primul rand ursitoarele nu sunt fiinte umane cid oar fiinte spirituale. Obiceiul ursitoarelor de botez a aparut inca din cele mai vechi timpuri de la stramosi nostri. Traditia spune ca in nopate dupa ce a avut loc botezul, moasa carea botezat copilul trebuie sa doarma cu acesta in aceasi camera. Pe timpul zilei, in camera copilului trebuie facuta foarte multa curatenie iar toate obiectele din camera sa fie aranjate la locul lor pentru ca ursitoarele sa nu se impiedice de acestea atunci cand vor sosi. Ursitoarele care vor sosi in noaptea botezului vor fi trei si vor ura copilului trei urari diferite. Una dintre ele ii va ura sanatatea in viata , cealalata ii v aura noroc in viata insa ultima ii poate ura ceva de rau. Moasa carea botezat copilul trebuie sa fie foarte atenta ce viseazain acea noapte deoarece in functie de visul ei acesta va sti care sunt urarile ursitoarelor .

In prezent oameni au progresat destul de mult iar obiceiul ursitoarelor nu mai este pastrat de toata lumea. La botezul copilului cei mai multi parinti ales sa angajeze ei trei ursitoare pentru a ii ura numai de bine copilului. Acestea ursitoare pot fi prezente la petrecerea care v-a avea loc dupa botez si acestea pot fi gasite daca intri pe www.momente-magice.ro . Ideea nu este una rea deoarece petrecerea copilului tau va fi plina de momente speciale, acestea fiind oferite de cele trei ursitoare. Ele vor intretine atmosfera cu siguranta vor influenta in mod pozitiv viitorul copilului tau.