In viata unui copil cele mai frumoase clipe sunt cele petrecute cu amici lui in special la zilele de nastere. Stau cateodata si privesc toti copii care se joaca in parc si chiar sunt foarte incantat. Ma face sa imi aduc aminte de copilaria mea si de bucriile ce le-am avut in viata. Nu pot sa spun ca am fost un copil cuminte ci dinpotriva am cam fost un copil problema. Faceam fel si fel de prostii. Daca stau si ma gandesc bine cred ca cea mai mare prostie care am facut-o cand era copil a fost sa plec intr-o mica excursie alaturi de alti vecini in loc sa fiu la scoala si sa dau un test la franceza care urma sa imi fie nota ce imi incheiea media pe semestru. Stiu in acea zi m-a cautat mama si chiar si alti colegi de clasa. M-au cautat in toate locurile in care puteam fiu si mai exact pe la terenul de fotbal, la billiard sau la clubul de calculatoare. Am ajuns intr-un final la scoala, dup ace am auzit ca m-a cautat mama si atunci mi-am luat o bataie buna pentru poznaia asta si partea cea mai buna a fost ca am reusit sa dau testul si sa promovez semestrul.

In prezent pot spune ca as da orice sa fiu din nou copil, sa pot sa mai fac  lucrurile care le fac copii din ziua de azi. Bineinteles nu mai este ce era odata. Copii din ziua de azi nu stiu jocurile ce le jucam noi in trecut . Mai nou am vazut ca majoritatea parintilor apeleaza la www.momente-magice.ro pentru a organiza fel si fel de petreceri frumoase. Pe vremuri de ziua mea tot ce faceam era sa duc bomboane la colegi mei si sa merg cu cativa amici la un suc. Astazi in prezent sigurele activitati ce le vad la copii este sa se alerge prin parc si sa merga cu bicicleta. Sincer sa fiu ma plimbam cu bicicleta peste tot dar pustii in prezent dupa 10 minute de plimbare se plictisesc de ea.

Asta este generatia din zilele noastre care sincer sa fiu nu stie sa se distreze. Nu pot spune nici de adolescenti ca stiu ce este aia distractie. Din ce am vazut, majoritatea doar merg in oras la fel si fel de restaurant cu laudari ca sa asculte manele prostesti si sa le umple buzunarele lautarilor pentru  ca ei spun de la mine pentru tine. Mi se pare cea mai mare prostie, acum se lafaie in dedicatii si a doua zi nu au bani nici macar sa isi cumpere un pachet de tigari.