barbat

Cele mai multe femei tind sa isi caute drept partener de viata un barbat care este dulce, responsabil, inteligent si de ajutor. Noi încercam sa evitam intalnirile cu  baieti  si barbati complicati. Nu ne dorim sa ne complicam prea tare,  nici necazurile și nici problemele nu sunt ceea ce ne dorim.

Dar daca stii ca nu esti  o persoana simpla, de ce sa nu te complici putin?Asta nu se va întâmpla decat daca vei cauta acest lucru de una singura. Un om fara putin tarie in caracterul sau nu it va oferi ceea ce ai nevoie. Acest tip de relatie poate dezamagi ambele parti. Fiind intr-o relatie cu un tip complicat inseamna ca nu te vei opri vreodata din a dori ceva mai altfel inviata ta si acest lucru nu este deloc de rau.

Vei deveni mult mai recunoascatoare pentru barbatul din viata ta si pentru ce ai. Ar trebui sa gasesti de indata un tip care sa nu iti ofere nimic din ceea ce iti doresti exact in acel moment. Un asemenea tratatemt pe care il vei primi nu va face altceva decat sa te faca sa realizezi ceea ce ai in viata ta. Acest bartbat te va invata sa meriti ceea ce iti doresti, de fiecare data cand iti doresti ceva. A fi recunoscator trebuie sa fie o calitate la un om, de aceea un barbat bun te va face mai rabdatoare, mai plina de recunostinta si mai multumita de ceea ce ai.

Nu vei deveni niciodata mai recunoascatoare pentru via ta decat daca al tau partener te va lasa putin sa astepti si nu iti va oferi pe loc tot ceea ce tu crezi ca meriti. A avea o relatie cu un barbat complicat este esential pentru dezvoltarea de sine a ta. Asadar, ai putea sa te complici putin si sa te gandesti mai mult la viata ta.