Se spune ca munca in echipa este totul pentru a putea realiza fel si fel de proiecte. La inceput nu intelegeam nici eu ce sunt acesti termeni. Nu imi placea sa ma bazez pe nimeni decat pe mine insumi. In primul rand majoritatea oamenilor trebuie sa ia la cunostinta faptul ca munca este cheia succesului in viata. Sunt constient ca toti oameni fug in general de munca insa cu totii avem nevoie de bani iar munca reprezinta cea mai mare oportunitate de a face bani si de a ne crea un viitor. In primul rand atunci cand trebuie sa ne alegem un loc de munca trebuie sa fie unul in care sa imbinam utilul cu placutul. Este si normal ca unui om sa nu ii placa sa se duca la locul de munca daca activitatea pe care o presteaza nu este in preferintele lui. Tocmai de aceea fiecare om in viata trebuie sa faca ceea ce doreste din placere, ci nu din nevoie.

Pentru a ne gasi locul de munca ideal trebuie in primul rand sa stim ce fel de cariera dorim sa facem. Nu trebuie sa ne lasam influentati de familie sau prieteni ci sa ne urmam propriile vise. De exemplu daca doresti sa devii doctor, o meserie pe care eu o apreciez foarte mult deoarece asta inseamna sa salvezi foarte multe vieti atunci trebuie sa iti urmezi propriile vise. Bineinteles ca pe parcursul carierei te poti ivii de foarte multe obstacole insa acestea iti vor oferi lectii pe care nu o sa le uiti niciodata. In cazul celor care nu stiu ce cariera sa isi aleaga pot intra pe www.personalstrengths.ro pentru a se dezvolta mult mai bine profesional si a-si da seama ceea ce isi doresc de fapt.

In concluzie munca este cea care ne defineste ca oameni si nu trebuie sa fugim de ea. Cu siguranta fiecare dintre noi ne putem alege locul de munca ideal in care sa fim prezenti in fiecare zi din placere ci nu din nevoie. Este adevarat ca bani ocupa un loc importanta in viata oricarui om si pentru a avea parte de cat mai multi trebuie sa muncesti.