Eu mereu am fost genul caruia ii place sa calatoresca si sa se plimbe si nu numai in Romania ci si in strainatate. Pe langa aceste aventuri mai si muncesc si plec cu fel si fel de amici dupa mine si caut marfa pentru a face ceva un ban. Acest job sa spun asa este unul destul de placut dar singul lucru care nu imi place sunt drumurile lungi. Sunt genul care prefer sa ma plimb din oras in oras dar pe distante mici.

Acum o saptamana am plecat dupa marfa alaturi de un prieten in Germania si spot spune ca drumul a fost foarte plictisitor si pentru ca tot drumul a plouat, de fapt toata excursia nostra dupa marfa a plouat si din cate am inteles la noi in tara a dat ceva mai usor dar in Germania a dat cu galeata. Asa am reusit pe acele ploi sa cumparam ceea ce ne-am propus. Masini de spalat foarte multe , frigidere si televizoare plasma. Nu pot spune ca acestea costa multi bani sincer sa fiu o masina de spalat de firma cunoscuta o gasesti si la zece euro desi poate are ceva defecte cum ar fi carbunii de la motor sau vreun rulment gripat. La depozite gasesti fel si fel dfe lucruri frumoase si ieftine dar cel mai mult mi-a atras atentia o masa portabila pe role dar numai ca acesta nu le mai avea. Am stat sa ma gandesc de unde pot gasi role pentru ea si asa mi-am adus aminte de un anunt, aici gasesti pe care sunt fel si fel de modele de role pentru mese sau scaune. Desi amicul meu mi-a zis ca e cam scumpa masa dar pentru mine nu a contat. Sunt genul caruia daca ii place ceva il cumpar indiferent de pret.

Si calatoria inapoi acasa a fost si ea foarte obositoare pentru ca la fel ca si la dus a plouat mereu dar am satisfactia ca voi face ceva bani din marfa cumparata. Sincer sa fiu sunt mult mai bune si mai rezistente lucrurile din Germania fata de cele din Romania. Nu prea sa fac o imagine urata tarii mele dar unele lucruri au o rezistenta mult mai mare. Oricum majoritatea masinilor de spalat au cablurile taiate pentru ca asa fac cei de acolo. Daca ceva numai merge le taie cablul. Mi se pare o prostie dar asa se face diferenta intre ceva bun si ceva stricat.