Daca ar fi sa leg intre viata la oras sau viata la tara, cu siguranta as alege viata la tara pentru ca cel putin acolo nu trebuie sa iti bati capul cu locurile de munca asa cum faci aici la oras. Sunt fel si fel de investitii care le poti face la tara cum ar fii munca in gricultura sau propriile sere si solari sau chiar si diferite afaceri cu bani din fonduri europene, care sunt foarte benefice pentru toti taranii.

Multi prefera sa locuiasca in orase mari si aglomerate dar in schimb eu prefer mai mult viata la tara si in special pe marginea unei ape. Viata la tara este mult mai buna, acolo potri creste fel si fel de animale si iti poti muncii propriile gradini si agriculturi. In schimb in oras nu ai de ales decat sa muncesti de dimineata pana seara pentru alti. La tara am observat lucruri foarte frumoase, aer curat, liniste deplina si nu este nici un pic de poluare. Pentru noi brarbati este o viata foarte frumoasa si linistitoare dar pentru femei este un dezastru. Ele trebuie sa merga mereu la saloane de infrumusetare pentru a se mentine frumaose si tinere, sa isi faca fel si fel de tratamente, gene false bucuresti pentru a fii in pas cu moda. Niciodata nu le-am inteles pe femei si stilul lor dar presupun ca asa este firea lor. Viata la tara cred ca nu este pentru ele, pentru fetele care s-au nascut in oras si au trait in oras si distr-o data as merga la tara. Lumea nu stie cate satisfactii ai cand esti la tara si cati bani pot face, Epre exemplu unchiul meu pot spune ca scoate un profit anunal de 150 de milioane pentru ca detine vreo 12 solarii. Intradevar a muncit din greu sa le faca si sa le intretina dar ai mereu satisfactii. Pe langa faptul ca mereu ai de munca, mereu ai o leguma prospata pe masa fara chimicale in ele si solutii de crestere.

Toate acestea au fost posibili pentru ac detinea teren foarte mare si chiar in spatele casei lui, asa ca sa gandit la treaba cu solari. Construirea lor a fost foarte grea mai ales la inceput pentru ca nu stii nimic despre el, dar ina cest fel s-a documentata si prieteni l-au sfatuit ce sa faca si ce trebuie plantata. Intre ele si-a sapat fantani pentru a le uda mereu. Din cate am inteles le uda de doua sau de trei ori pe zi. Munca nu pot spune ca este una usoara mai ales cand vine vrea dupa fiecare sezon , trebuie sa schimbe folia de pe solarii dar mereu mergem sa il ajutam cand are nevoie. Borba aia daca pe ai tai din familie nui ii ajuti, pe cine mai ajuti. Dupa parerea mea pot spune ca e cea mai profitabila munca la tara de unde iti poti traii viata linistit si pe langa asta ai mereu legume sanatoase. Intr-o buna zii si eu vreau sa ma mut definitv la tara si asta va fii lucrul ce il voi face, sa imi cultiv pamanturile si sa imi fac propria afacere de solari