google chrome

Google Chrome este unul dintre cele mai populare browsere web al zilelor noastre, de pana acum. Oricum, la fel ca si orice alt tip de browser, daca ii vei cunoaste trucurile si alte lucruri care sa te ajute, experienta navigarii pe Chrome poate fi extraordinara. Exista cateva lucruri de pus la punct care te pot face mai productiv, in timp ce pot sa si faca din experienta navigarii pe Google Chrome un intreg.

Fixarea de taburi

Daca ai prea multe taburi deschise, vei descoperi ca acest lucru iti va ocupa foarte mult timp si iti va da de cap la incarcarea paginilor. Poti sa fixezi un anumit tab si sa il faci sa ocupe mai putin spatiu de browser prin click dreapta pe el si apoi alegerea optiunii Pin Tab. Poti face acest lucru pentru cat de multe taburi iti doresti, pentru ca nu exista nici o restrictie.

Foloseste comenzile Google Chrome

Daca vrei sa accesezi si trasaturi ascunse care se regasesc adanc in browserul tau, atunci tasteaza pur si simplu chrome://chrome-urls in bara de adrese si vei vedea o lista formata din toate aceste instrumente. Aceasta este o modalitate grozava de a gasi lucruri de folos care se afla deja in browserul tau.

Comorile ascunse ale Omnibox

Daca vei da click pe steluta din dreapta Omnibox, iti va aparea prompt o lista de bookmark-uri. Poti adauga un site din lista ta de favorite acolo. De asemenea, in partea din stanga a Omnibox vei descoperi o micuta iconita care arata ca o hartie cu urechi sau o parola pentru un site securizat. Dand click pe aceasta, va aparea o fereastra cu mai multe informatii despre un anumit site si permisiunea, cu care ai de-a face.

Google Chrome este un instrument grozav si fara acesta, doar cu Internet Explorer sau cu Mozilla Firefox, navigatul nu va mai putea fi la fel.