Atunci cand mireasa se bucura de cel mai placut si frumos eveniment din viata sa aceasta nu va uita cu orice pret de respectarea traditiilor si implicit isi va lua ceva imprumutat, ceva albastru si ceva vechi, urmat de rochia nou achizitionata.

O mireasa niciodata nu va uita cat de multe actiuni are intr-o zi si va incepe cu verificarea inelelor, care trebuie sa fie perfect stralucitoare, precum sampania, incat este sigura ca inelele vor fi in prim cadrul multor fotografii. Desigur ca nu este obligatoriu ca inelele sa fie scumpe si mari, care sa dea intr-o alta extrema, ci este suficient ca verighetele sa fie un apel la curat si simplu, pentru a straluci alaturi de zambetele mirilor.

Multe mirese au notate multe informatii in propriul telefon, notite care le ajuta sa depaseasca o zi plina de emotie si de succes. Fie ca este vorba de propriul discurs, sau de juramintele stocate in telefonul lor, ele nu vor uita niciodata sa isi incarce telefonul. Este un risc foarte mare sa nu isi puna telefonul la incarcat mai ales va vor raspunde celor mai multe apeluri din partea invitatilor. O mireasa va folosi telefonul mai mult in ziua nuntii decat in alte zile, ceea ce inseamna ca dimineata acesta trebuie sa fie deconectat de la priza.

Curatenia este un alt aspect pe care miresele il au in vedere in ziua nuntii si implicit se gandesc ca fotograful trebuie sa faca o multime de fotografii cu sine, incat de la aranjatul si gatitul miresei pana dimineata, ele vor fi in centrul atentiei. De la machiaj si par si pana la sandale si accesorii mireasa  va avea cei mai multi ochi atintiti asupra sa, incat curatenia din casa si de la restaurant trebuie sa fie evidenta. Nu este indicat ca mireasa sa aiba rochia sifonata, sa fie aruncate o multime de haine prin masina, prin baie sau prin camera de primire a musafirilor, pentru ca va creea o impresie gresita.