A fi sigur pe locul de munca in ziua de astazi este o treaba mult prea dificila. Fiecare roman se gandeste daca maine v-a mai avea locul sau de munca de la care a avut sa isi puna painea pe masa ani de zile. Acum cu noile alegeri toata lumea spera la noi oportunitati si noi locuri de munca pentru viitor. Deja am intalnit persoane care doar ce au iesit de la bancile liceului si isi cauta locuri de munca. A-ti gasi un loc de munca este o treaba foarte dificila dar mai dificil este sa ti-l pastrezi pentru ca nu ai siguranta.

Ceea ce am observant in ultimul timp este ca fiecare om incerca sa isi faca propria afacere dar nimeni nu stie cu ce sa inceapa. Fiecare are fel si fel de idei , dar dupa cum probabil stie fiecare orice afacere are avantajele ei dar si dezavantajele ei. Avantajele unei afaceri este ca deti propriul loc de munca si nu trebuie sa muncesti pentru alti. In plus daca astazi ai chef sa muncesti o faci iar daca nu ai chef nu te obliga nimeni sa stai la munca. Pentru a iti mentine o afacere in primul rand trebuie sa iti respecti angajatii dar multi nu fac acest lucru si nu se gandesc ca datorita angajatilor isi mentin afacerea pe picioare si isi fac venituri foarte mari. Dezavantajele sunt de fel si fel incepand de la controale periodice pana la amenzi destul de mari. Multi merg pe ideea ca hotul neprins, e negustor cinstit dar odata si odata tot vor fi prinsi. Sunt si alti care incerca sa insele cat pot de mult statul roman facandu-le la angajati contracte la doua ore sau la patru ore desi acestia in anumite situatii muncesc de dimineata pana seara.

In ultimul timp la mine in oras afaceri si firme au aparut ca ciupercile dupa ploaie si din cate am inteles toti se descurca cat de cat. Majoritatea au apelat la insaterm-scule romania pentru fel si fel de scule electrice pentru a ridica case sau cladiri poate unii doar o simpla baraca. Din cate am observant majoritatea sculelor sunt de calitate si de firma iar preturile sunt accesibile pentru orice buzunar comparative cu alte magazine online.

Nesiguranta locului de munca pune pe ganduri foarte multi oameni si se gandesc sa incerce ceva nou dar economia inca este la pamant in Romania si nu toti au banii necesari pentru asa ceva. Nu este de mirare ca toti fug in strainatatea pentru locuri de munca pentru ca desi in anumite situati nu ai cazarea ideala totusi ai un salariu foarte mare pe care nu il poti obtine in Romania.