images

Cand vii obosit de la munca te gandesti la cineva care te asteapta cu o baie firerbinte pregatita, cu mancarea incalzita si o atmosfera ideala pentru seara, dar si la cateva momente petrecute in liniste si intimitate cu partenerul de viata. din acest motiv femeile sunt mai inventive decat barbatii si cel mai adesea se gandesc sa isi recompenseze partenerul cu un masaj de relaxare.

Pentru ca nimic nu este mai placut decat a fi in bratele persoanei iubita in masura in care sa te simti si mai relaxat este ideal sa stii ca nu iti trebuie nici mult timp si nici multe elemente pentru a crea o atmosfera perfecta pentru o seara unica si intima.

Elemente pentru o seara relaxata

Atunci cand planuiti o seara romantica este bine sa iei in conisderare o muzica potrivita, unele lumanari parfumate, o baie cu spuma, creme sau uleiuri de masaj si in cele din urma sa fii unica in aplicarea tehnicilor de masaj si personala in crearea celui mai bun afrodisiac intr-o relatie intima.

Poti incepe cu aplicarea unui prosop pe pat sau in cazul in care doresti si mai multa intensitate momentului, aplica prosopul direct pe parchet sau pe podea. Daca vrei ca senzatia sa fie cu mult mai placuta, atunci e bine sa stii ca un prosop un pic umed incita partenerul si il vrajeste intr-o stare de romantism care mai apoi se va contopi cu ale tale ganduri.

Asezarea partenerului cu fata in jos implica si aplicarea uleiului de masaj, care trebuie sa fie usor incalzit, pentru a crea si mai mult romantism, in situatia in care aceasta lipseste. Aplicarea de la tample, piept, spate, fese si picioare, pana la talpi va ajuta pe amandoi sa intrati in stare de confort ideala pentru un moemnt de intimitate, care va va apropia si mai mult unul de celalalt. Ceea ce faceti dupa sta in imaginatia si simturile voastre.