Imi aduc aminte ca eram foarte neastamparat cand eram copil.Tot timpul faceam numai prostii alaturi de vecini mei de la bloc. De obicei ne strangeam toti dupa ora trei sa mergem sa ne jucam. In spatele blocului aveam un teren de fotbal pe care pierdeam timpul si ne jucam pana se intuneca. Nici la scoala generala nu stateam si la fel alaturi de colegi mei faceam tot felul de prosti in timpul pauzei. Nu pot spune ca am fost un copil problema, dar nici usa de biserica nu eram.

In timpul pauzei elevi din clasele mai mari faceau fel si fel de exercitii cu bicicletele. Pe vremea aceea nu erau ce este in ziua de azi.  In loc de jaloane de plastic, pe vremuri se foloseau buturugi de lemn. Tin minte ca un idiot de copil a luat o buturuga si a aruncat-o in pe spate. In acel moment eu eram in spatele lui, si aceea buturuga m-a lovit in cap cauzandu-mi o taietura serioasa. Imediat mi-a dat sangele. Un copil normal ar fi inceput sa planga si sa merga la profesori si la cabinetul medical. Eu in acel moment am inceput sa injur pe acel elev si sa il alerg alaturi de colegi mei de clasa. Nu am reusit sa il prindem si intr-un final m-am dus la cabinetul scoli cu invatatorul meu. Am inceput sa am ameteli si sa imi fie rau. Doamna doctor m-a pansat pe loc si a folosit termometre medicale pentru a-mi verifica temperatura. In aceea zi am avut mare noroc pentru ca putea fi si mai rau.

Mai tarziua, dupa cativa ani imi aduceam aminte de ceea ce faceam si ma miram si eu insumi. Nu imi venea sa cred  de ceea ce faceam in copilarie. Baiatul care mia- spart capul in aceea zi nu a scapat. Pe langa faptul ca a fost pedepsit de catre invatatorul lui, a fost pedepsit si de catre mine. Si-a luat o mama de bataie de la mine si de la colegi mei. Pot spune ca m-am razbunat pentru cucuiul din cap. Eu cred ca nimeni in lumea asta nu a fost cuminte. Sunt de parere ca fiecare are poznele lui si peripetiile facute in copilarie dar asta e scopul copilariei, sa te distrezi si sa inveti fel si fel de lucruri. Cu timpul am invatat ca intotdeauna lucrurile le inveti pe pielea ta.