flamingoshop.ro

De multe ori atunci cand vrem sa facem un cadou cuiva suntem pusi in dificultate. Nu stim ce sa alegem, avem atatea variante incat nu ne putem hotari. Sunt insa de parere ca idei foarte bune de cadouri sunt icoane pe lemn, lucrate manual si cu foarte multa maiestrie de mesteri specializati.

O icoana pe lemn este un cadou unic si care va fi pretuit tot timpul de persoana careia i se ofera. Nu este un cadou de duzina, cum pot fi alte lucruri cumparate din comert. O icoana pe lemn are inclusa in ea si o parte din persoana care a pus suflet pentru realizarea sa. Cu atat mai speciala devine daca este oferita drept cadou la o ocazie speciala.

Am oferit recent cadou o icoana pe lemn unei cunostinte si incantarea a fost mult peste asteptari. Am cautat destul de mult timp un loc din care sa pot cumpara sau comanda o icoana pe lemn, iar in cele din urma l-am gasit. Online gasesti orice, insa la flamingoshop.ro am descoperit nu doar o idee de cadou – icoane pe lemn – ci si multe alte variante unice care incanta pe oricine.

Bijuterii, bratari, cercei, pandantive, coliere, lanturi, brose sunt lucruri la care ne gandim aproape de fiecare data cand vrem sa facem un cadou. Ceea ce iti doresti este insa sa oferi ceva unic – aceasta unicitate a tuturor bijuteriilor si obiectelor oferite pe flamingoshop.ro m-a facut sa ma decid.

Obiectele handmade sunt la tot mai mare cautare, insa cei mai multi comercianti, ca sa spun asa, folosesc elemente cumparate. Astfel nu chiar tot este 100% handmade. Ceea ce se ofera pe site-ul mentionat este insa 100% lucrat manual. Zalele folosite la impletirea bratarilor sunt lucrate manual din sarma placata cu argint. Toate materialele sunt de calitate – de curiozitate m-am interesat unde poate fi gasita sarma cu argint colorata si am aflat ca in Romania nu exista. Flamingoshop comanda astfel de materiale din America, iar creatiile, modelele si designurile sunt 100% originale, intrucat sunt lucrate manual. Chiar si balamalele clasice sau in stil vintage pe care nu am putut sa nu le observ la modelele de icoane de lemn erau realizate manual, unice – nu le-am mai vazut pe alte site-uri. Din toate aceste motive recomand oricui are de facut un cadou sa aleaga cu incredere ofertele flamingoshop.ro.