Inca de mic eram un copil problema,cu foarte multe absente la scoala si caruia nu ii placea sa invete.Cu toate ca sarmanilor mei parinti le dadeam foarte multe batai de cap,acest lucru nu imi pas,deoarece eram nesabuit si nu aveam multa minte. Ajunsesem sa fac parte dintr-un anturaj care imi facea foarte mult rau si care ma tragea in jos.

Nu numai ca ma faceau sa ma indepartez de propria familie dar in acelasi timp imi crea foarte multe probleme si cu legea. Toate aceste lucruri s-au intamplat pana intr-o zi cand am avut parte de o experienta ca m-a marcat dar care m-a facut si sa deschi ochii si sa vad cum este viata defapt.

Cum spuneam datorita anturajului,ajunsesem sa ma droghez si intr-o seara “prietenii”mei m-a bagat la inaintarea. Stiti cum sunt baietii,este de ajuns sa te provoace unul ca deja te bagi,si exact asa am facut si eu.Mi-au spus daca am curajul sa sparg un magazin,iar eu de prost ce am fost asta am si facut.Toti au fugit la auzirea alarmei si eu am fost fugarit si arestat decatre politie. Nici acum nu vreau sa imi mai amintesc prin ce am trecut in acea clipa. Dupa patania intamplata am decis sa rup legatura cu asa zisi prieteni pe care ii aveam si pot spune ca a fost cea mai buna decizie pe care o putem lua vreodata.

Din cauza ca nu ma mai tinusem de scoala nu am mai putut sa intru la licea asa ca am urmat o scola profesionala. Aici am invatat foarte multe meserii,dar cea care mi-a placut a fost cea de lacatuserie. Urmand aceasta meserie am reusit sa ma calific,iar datorita faptului ca eram pintre cei mai buni elevi,culmea ironiei,am fost angajat la un atelier.

Nu o sa uit nicidata care a fost prima mea comadat pe care a trebuit sa o fac. Era vorba de un dulap de scule , care trebuia livrat in alt oras. Pentru ca era pentru prima data cand lucram acolo si mai ales ca era vorba si de o comada pot spune ca am fost speriat.Pana la urma am reusit sa trec peste acest impediment..

In continuare am urmat aceasta meserie care este foarte banoasa si asa am reusit sa imi cladesc si eu o casa dar mai ales am reusit sa imi fac un viitor cat de cat bun si decent. Ceea ce am invatat din ceea ce mi s-a intamplat este ca de mic trebui sa te grandesti la ce vei face in viitor si sa nu te lasi influentat decatre altii.