De curand m-am tot gandit ca e timpul sa ma apuc din nou de treaba. Afacerea cu masini este inca foarte profitabila atat timp cat oameni nu se lacomesc sa ceara pe ele marea si sarea. Am observat ca masinile scad foarte mult in pret pe zi ce trece. O masina la noi in tara nu este atat de ieftina. In tarile straine cum ar fi Germania, Franta sau Italia gasesti masini aproape moca si cand spun moca ma refer la faptul ca daca o persoana se intelege cu detinatorul masinii si cumpara o masina in multe cazuri ii se mai da inca una mai veche moca si asta pentru a scapa de ea.

Un lucru asemanator mi sa intamplat si mie cand am plecat in Germania dupa o masina. Proprietarul masini a zis ca daca am cum sa o iau, pot lua gratuit si in Polo din 1998 pentru ca si asa nu mai are ce face cu el. Pentru mine sincer este o pomana curate avand in vedere ca poti scoate cateva sute de euro si pe aceea masina. In mod normal cam toate masinile sunt intr-o stare mai prosta cand le achizitionezi si foarte rar mai gasesti masini in stare perfecta. Oricum in amadoua masinile am decis sa bag ulei castrol edge 5w30 pentru ca vreau ca ele sa functioneze la parametri perfectii si in felul acesta eu sa le vand si sa scot ceva profit.

De curand, inainte sa plec in Germania, am fost sa cumpar alta masina din Franta pentru ca am gasit o oferta foarte buna la o masina dintr-un an foarte bun. Exact ca si la celalate masini folosesc numai ulei Castrol pentru ca in momentul de fata este cel mai bun de pe piata din Romania. Nu stiam nici eu in trecut, dar multi prieteni mi-au recomandat sa folosesc acest tip de ulei. In trecut nu aveam foarte multa experinta in motoarele masinilor si cumparat ulei de la coltul strazi si in asa fel ajungeam sa imi bat joc de masina si de banii mei. Acum in prezent masinile mele functioneaza asa cum cere motorul si sper sa o dau cat mai repede pentru a scoate profit asa cum trebuie.