In copilarie prietenul meu cel mai bun era cam grasut si toti ceilati copii radeau de el. Asta i s-a intamplat si pe parcurs cand a mai crescut pentru ca din cauza ca avea probleme cu glanda chiar daca se retinea si nu manca cat ii cerea organismul tot durdului era si nu slabea deloc. Acest lucru pot spune ca l-a urmarit de atunci si l-a facut sa ii scada increderea in sine.Tot vazand ca nu da nici un rezultat faptul ca se abtinea de la mancare s-a hotarat sa merga la sala.

Cand am auzit acest fapt m-am bucurat pentru ca luase si el in final o hotarare buna pentru el dar ceea ce a mai urmat sa faca nu a mai fost chiar bine. Stim cu totii ca atunci cand tragi de fiara si muncesti din greu la sala trebuie sa iei si proteine. Zis si facut si le-a comandat de pe shopbuilder.ro si a inceput sa le consume. Eu unul sunt de parere ca daca vrei sa ai rezultate bune nu ar trebui sa abuzezi atat de mult de el si poat ar fi mai bine sa nu le iei deloc. Poate asta este doar parerea mea dar asta este nu toti gandim la fel si nu avem aceleasi conceptii.

A ajuns sa fie chiar dependent de ele si ajunsese sa le ia foarte des si foarte multe. Lui un tub nu ii ajunge mai mult de o zi era de nerecunoscut. Din aceasta cauza problemele au inceput sa apara si sa nu mai aiba aceleasi rezultate pe care le avea inainte. Cum sa mai fi la fel cand ajungi sa te indopi cu ele?

Imi pare rau pentru el pentru ca in urma a ceea ce a facut a ajuns in stare grava la spital iar medicii nu imi mai dadea sanse mari de scapare. Prin ceea ce a trecut atunci cred ca nu o sa mai vrea sa treaca niciodata si sper ca o sa ii fie invatatura de minte. Cu toate ca toti ii spuneam ca nu este bine ce face,nu lua in seama pe nimeni si facea tot ceea ce crede el de cuviinta. Asta se intampla atunci cand te incapatanezi sa faci numai ce vrei tu si sa nu asculti de nimeni. Este bine sa ai propriile tale opinii dar mai este bine sa mai asculti si parerile altora pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat. Toata viata inveti si pe tot parcursul ei inveti foarte multe lucruri care sunt utile si de ce nu iti pot salva viata.

Tot ceea ce am invatat din cele vazute si auzite a fost ca daca te apuci sa iti modelezi corpul sa o faci sub indrumarea unui instructor si sa nu o faci dupa propria ureche ca nu stii cum pot sa iti faci un rau si nu un bine.