Nu imi imaginez o lume fara electricitate sau internet. Deja toate acestea numai sunt o nevoie sau au devenit o necesitate asa cum este si telefonul mobil.Am ajuns la concluzia ca nu mai astea sunt necesare. Renovarea unei case de asemenea este o necesitate. Cum da caldura primavara, oamenii incep renovarile si contructiile. Acum trei ani de zile ma uitam in jurul meu si vedeam numai camp deschis. Ac um daca ies afara si privesc vad fel si fel de case si vile in constructii.

Oameni se plang ca nu au bani. Muncesc si o fac pe bani foarte putini.Nu toti sunt norocosi dar incearca din rasputeri sa faca ceva, sa lase mostenire pentru copii lor. Viata nu este corecta cu toti. Stau si ma uit la altii cum isi ridica palate foarte mari cu cate sase sau sapte camere, doua sau trei bai si la fel doua sau trei bucatarii. Am intrebat o persoana in trecut ce vrea sa faca cu acesta casa, o face pensiune, motel? Un raspun care l-am primit m-a lasat cu gura cascata. A zis ca e casa in care va locui doar el si sotia lui. Asta e conceptia romanului, sa isi faca o casa in care investeste atatia bani si sta decat el cu sotia in ea. Stateam si ma intrebam care e rostul ca tot o camera, o bucatarie si o baie folosesc. Care e rostul sa faci atata risipa de bani.

Am avut placerea sa merg si sa vad toata casa finalizata si pot spune ca m-a lasat cu gura cascata. Un design foarte frumos, lampi cu leduri care ilumineaza atat casa cat si gradina care au facut-o. Un lucru care mi-a placut foarte mult sunt culorile vii cu care este zugravita casa. Ei sunt foarte mandri de ea, si de ceea ce au realizat insa mai sunt si alti oameni care se apuca de palate dar nu le finalizeaza nici peste zece ani si asta din lipsa de fonduri. Asta e prostia omenesca, se apuca de lucruri de care nu le pot rezolva cum trebuie. De multi ori rromi se apuca de asa ceva. Fac palate mari dar ca de obicei, construiesc mai mult decat pot duce. Pe langa toate astea imi place ca de fiecare data fiecare vine cu cate ceva nou. Le place mereu sa copieze tot ce vad pe la occident.

In strainatate cred ca sunt cele mai frumoase case construite. Am avut placerea sa intalnesc cativa oameni minunati in trecut care mi-au prezentat casa lor. Ceea ce te fascineaza la straini este ca niciodata o casa nu o sa semene cu alta. Fiecare vine cu propriul design de amenajare si infrumusetare.