Nu in fiecare an mi-am serbat ziua de nastere. De multe ori nu mai aveam buna placere sau nu eram in tara iar in strainatate nu aveam cu cine. Eram doar cu cativa prieteni. Intr-un an am decis sa mi-o fac si am plecat cu prietenii si iubita mea la un gratar. Nu am fost multi, doar cei apropiati mie. Am decis sa mergem pe la Schitul Topolnitei pentru ca este o super zona de munte si aveam posibilitatea sa facem un gratar in aer liber langa in rau. Bineinteles nu a lipsit bautura si mancarea. Zona e foarte frumoasa , e curata, e linistita, tot ce auzi sunt pasarile care canta si raul care curge. Pana s-a facut jarul pentru gratar am zis sa ne jucam un pic cu mingea si am dat in ea mai tare care s-a dus mai departe. Asa am vazut o imensa broasca testoasa. Dupa ce m-am uitat mai bine am observat ca locul era plin de ele. Practic am ajuns in paradisul lor dar nu le-am deranjat in nicun fel.

Pot spune ca sunt adeptul petrecerilor linistite, plus ca imi place foarte mult natura si tot ceea ce face parte din ea.Sunt bucuros ca m-am nascut primvara, un anotimp cald caci iarna nu prea poti pleca la iarba verde, fiind totul acoperit de zapada.La partea cu, cadourile am primit de la sora mea un ceas Q&Q superb cu o curea din piele. Coincidenta se face ca si iubita mea mi-a daruit tot un ceas.Nu a vorbit cu sora mea despre cadouri, dar oricum pe mine nu m-a deranjat in niciun fel din contra am apreciat foarte mult. Asa am doua ceasuri foarte frumoase. Petrecerea a fost una foarte reusita, am stat am ras si ne-am jucat pana seara tarziu. Am manacat pe saturate toti si a mai rasmas o gramada de mancare. Ce pot sa spun ma bucur ca totul a fost bine si sa spun sincer imi era dor de o asemenea iesire si mai ales de ziua mea de nastere. Sper ca si pe viitor sa fac la fel, daca imi permite timpul si sper ca data viitoare sa stam si cu, cortul o noapte sau doua.

O zi de nastere fantastica

Un gând despre „O zi de nastere fantastica

  • august 13, 2014 la 7:52 am
    Legătură permanentă

    Sunt un iubitor de ceasuri si as putea zice chiar, un mic colectionar, cand primesc drept cadou un ceas, e o bucrie imensa care se creeaza …si, imi amintesc cu drag peste ani de persoana care mi la facut cadou…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *