Pana in prezent nu credeam in superstitiile si obiceiulrile in legatururile din doi oameni din ziua nunti. Toate astea le credeam niste simple prosti si aberati pana cand am fost invitat la nunta verisoarei mele. Atunci am inceput sa relizez anumite lucruri si sa vad fel si fel de obiceiuri in zona de tara.

La tara am realizat foarte multe lucruri si am invatat obiceiurile lor. La o nunta la tara in zona olteniei se pare ca obiceiurile sunt diferite fata de cele din oras. La oras obiceiul este ca mirele sa nu vada mireasa pana cand acesta nu se imbraca complet in rochia de mireasa in schimb la tara nu se tine cont de acest lucru. La tara, probabil ca si la oras mirele se aseaza pe scaun si se barbereste de catre cumnatul de mana. Nu cunosc aceste obiceiuri dar probabil asa ceva se face peste tot. La mireasa se obisnuieste sa I se pusa voalul de catre moase si nase. Pana atunci nu stiam aceste lucruri si mi s-au parut destul de interesante. Dupa ce se pune voalul acestia pleaca toti in drum spre biserica sip e drum se face adaparea miresei unde merg toti la o fantana si se joaca hora miresei unde mireasa varsa o galeata de apa pentru bogatie si sanatate in familie.

Pentru toate aceste evenimente bineinteles de fiecare datat se cauta un fotograf de nunta profesionist care sa imortalizeze toate momentele importante din nunta. Dup ace miri merg si sunt cunanati la starea civila acestia se bucura de fotografi profesioniste din parte fotografului in fel si fel de locuri dorite de catre miri, dupa care se merge la bicerica un preotul ii cununa religios. Dupa toate aceste doua cununi se pot numi cu adevarat casatoriti.

Partea cea mai frumoasa urmeaza seara cand se lasa cu petrecere alaturi de invitati. Sa lasam de oparte modestia ca sunt sigur ca toti cei casatoriti asteapta daruri si bani de la masa, pentru ca, cu acesti bani si ce mai au ei isi pot achita restul ce mai au, astea fiind restaurantul, lautari, ospatari si multe altele. Bineinteles raman si cu bani dupa toate aceste cheltuielui. Toate acestea merita din plin pentru ca daca stai sa te gandesti, in mod normal o nunta o ai doar o data in viata.