Prietenea mea urmeaza sa se casatoreasca si m-a pus pe mine sa fiu domnisoara lor de onoare. Cum sunt foarte buna prietena cu ea si mai ales ca s-a decis sa imi ofere aceasta onoare nu am mai stat pe ganduri si m-am decis sa o ajut cu organizarea nuntii ei. Stiam ca sunt foarte multe lucruri pe care trebuie sa le stabileste si sa le faci dar nu stiam ca sunt chiar atat de multe. Dintre toate cele mai multa batatie de cap le-am avut cu ornamentele.

Ele trebuiau sa se asorteze cu sala in care o sa aiba loc nunta si nu gaseam ceea ce vruiam sa gasim. Am cautat indelung pana cand am gasit pe Ali Design niste ornamente superbe care se nimereau perfect cu sala nuntii. Nu am mai stat pe ganduri si am facut comanda imediat iar cei care se ocupau ca ele ni le-au faut in timp record. Datorita faptului ca am facut o comanda considerabila ne-au mai dat si o reducere care a fost foarte bine venita. O nunta ca sa o organizezi iti trebuie sa ai timp la dispozitie dar cel mai mult conteaza sa ai bugetul pe care il vrei.

Dupa ce am impodobit sala cu ornamentele luate pot sa spun ca arata de vis,pur si simplu mie nu imi mai vene sa plec de acolo. A fost foarte laudata aceasta nunta si s-a vorbit indelung de mult despre cate de frumos a fost aranjata. S-a cunoscut faptul ca s-a muncit foarte mult timp la ea si ca s-a dat interesul. Eu sunt de parere ca daca vrei sa ai o nunta ca in povesti trebuie sa te ocupi foarte mult de ea iar aceasta va fii garantat asa cum iti doresti.

Atunci cand o sa imi fac propria nunta deja am experienta in organizarea ei si o sa imi fie mai usor. Cat despre ornamente o sa le iau tot de pe acel site profi pentru ca sunt superbe. Mi-au placut foarte mult si nu o sa stau sa ma gandesc de doua ori de unde sa le iau.