pantaloni dama

Industria modei nu se opreşte în a creşte pe zi ce trece. Atunci când vine vorba de această afacere, tot mai mulţi designeri de modă sau antreprenori ai domeniului reuşesc să ofere varietate prin hainele pe care le propun pieţei din România. Foarte mulţi tineri îşi doresc să rămână în pas cu moda, motiv pentru care industria nu va dispărea niciodată. De la preţuri fabuloase şi materiale preţioase până la oferte perfecte pentru orice buzunar şi materiale confortabile, poţi găsi orice, oricât şi oriunde îţi doreşti. Sună destul de bine, nu? Cu siguranţă că şi tu gândeşti ca mine din acest punct de vedere. Totuşi, atunci când trebuie să îţi alegi hainele preferate intri în criză de timp, nu ai energie sau pur şi simplu nu ştii la cine/ce să apelezi.

Fiecare corp uman poate fi pus în valoare, indiferent de numărul de kilograme. Fie că vorbim despre o constituţie suplă sau nu, orice femeie/bărbat işi poate găsi stilul personal. Nimic mai simplu! Tot ce trebuie să faci este să cercetezi piaţa de profil şi să te bucuri de ofertele momentului. Dacă te vei informa şi vei căuta produse frumoase şi de calitate, atunci vei putea deveni un fashion icon cu bani puţini.

Ghid

În prezent, hainele au preţuri destul de accesibile, motiv pentru care oricine şi le poate permite. Totuşi, tot mai mulţi stilişti/designeri au observat că una dintre cele mai greu de ales piese din garderoba rămâne o pereche de pantaloni dama2. Croiurile diferite, texturile vesele sau culorile tari/pământii pot contura cu brio o ţinută excelentă. Tot mai mulţi specialişti recomandă să alegi pantalonii în funcţie de forma ta naturală. Dacă ai câteva kilograme în plus şi vrei să obţi o linie a trupului mult mai definite, poţi opta pentru pantaloni evazaţi sau ţigaretă. Aceştia au rolul de a îţi subţia talia şi picioarele. Totuşi, îţi sugerez să alegi produsele cu talie înaltă sau medie pentru a-ţi putea ascunde imperfecţiunile.

Pe de altă parte, persoanele care nu se confruntă cu problema greutăţii ideale îşi pot alege perechi de pantaloni mulaţi care să accentueze forma piciorului. Persoanele de statură minionă pot accesoriza această piesă vestimentară cu o pereche de pantofi cu toc înalt pentru a-şi scoate în evidenţă trăsăturile fizice. Aceste trucuri mici şi de efect pot crea o alură elegantă, demnă de o femeie puternică.

Când vine vorba de nuanţele pe care trebuie să le alegi trebuie să fi destul de atent. Dacă iubeşti culorile tradiţionale, atunci achiziţionează culorile basic ce pot fi asortate cu orice altă vestimentaţie. Vorbesc aici de alb, negru, crem, albastru închis sau alte nuanţe pământii. Dacă consideri că ai o ţinută plictisitoare şi vrei să îi îi aduci un plus de viaţă, atunci apelează la nuanţe tari precum roşu, roz sau mov. În acest fel vei putea crea un contrast balansat şi stilizat.

După cum bine ştii deja, pantalonii nu trebuie să lipsească din garderoba doamnelor! Aceştia sunt o piesă vestimentară obligatorie pe care o poţi asorta şi purta cu orice îţi doreşti. Vânează preţurile şi caută site-uri de încredere, apoi poartă-ţi stilul cu mândrie!

Pantaloni de damă – cum îi alegi?
Etichetat pe:    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *