Cand eram mic ma duceam de fiecare data la tara la bunicii mei cand luam vacant. Imi placea mereu pentru ca in felul acesta invatam foarte multe lucruri de la bunicul meu.El era pasionat de sculptura si din chestia asta castiga si niste bani frumusei. Cand ma uitam cum le facea nu imi venea sa cred ca acea bucata de lemn pe care o luase si la inceput era doar atat o bucata de lemn, prindea viata.

El pe orice punea mana facea sa se transforme in ceva cu totul superb. Muream si eu de necaz ca nu reuseam sa imi dau seama cum face,pana cand i-am spus sa ma invete si pe mine. Aceasta arta ma fascina si vroiam din tot sufletul sa o invat cum sa o fac. Dupa foarte multe intepaturi si taieturi am reusit intr-un final sa fac si eu prima mea sculptura. Nu arata chair foarte bine dar macar ma bucuram ca in sfarsit reusisem si eu sa fac ceva. Cu timpul am mai capatat experienta si incepusem sa le fac din ce in ce mai bine.

Acum am crescut mare si am ajuns sa lucrez intr-un domeniu care este cautat si este si foarte bine platit. Arta mobilei am mostenit-o de la bunicul mau care acum s-a prapadit de foarte mult timp. Imi pare foarte rau si ma intristez de ficerae data cand imi aduc aminte de el. Datorita sfaturilor si indrumarilor lui am ajuns acum sa am aceasta meserie pe care o am. Stau acum si imi aduc aminte cum ma lua si imi arata fiecare pasi pe care trebuia sa Ii fac. Atunci cand ma loveam sai cand nu imi iesea ce voia,el ma lua si ma linistea. Imi spunea ca trebuie sa am rabdare si ca o sa imi iese la final.

Ii cinstesc memoria si mereu l-am considerat un exeplu de urmat.A fost mentorul meu care m-a invatat cu sa fac si o sa ramana in continuare chiar daca nu se mai afla intre noi. Nu cred ca exista alta persoana care sa ma marcheze atat de profund cum a facut-o bunicul meu care era o persoana deosebita. Spun asat nu doar din cauza ca il iubeam si il iubesc, o spun pentru ca intradeva am avut foarte multe lucruri bune care mi-au fost de folos in viata. Nimeni nu m-a indrumat mai bine ca el si nu m-a sfatutit ca el.

Creatiel mel au ajuns sa fie foarte cautate si ma bucur nespus de mult ca ii pot bucura cu ele. Nu vreau sa profit din cauza ca sunt cauta si o sa raman acelasi care am fost si pana acum.