schimbare de look cu stailer

Chiar si atunci cand participi la un eveniment ce nu este cu dress code ai pretentia ca look-ul tau sa fie unul desavarsit. Iti doresti calitate privind make-up-ul  aplicat. Nu doar ca acesta iti va defini trasaturile fetei, insa totodata va fi si cel care te va face sa arati mai bine ca oricand. Ramai in amintirea celor din jur ca fiind tipa aceea cu ochi albastri care arata perfect.

Dar femeile stiu, chiar si un machiaj simplu si natural inseamna o gramada de produse aplicate. Mergi pe mana unui expert. Iar pe acesta il vei gasi prin Stailer, platforma dedicata digitalizarii programarilor. Afla in acest articol mai multe detalii.

Ce este Stailer si cum te poate ajuta – fie ca esti femeie sau barbat

Punctul nostru comun este ca la un moment dat avem nevoie de serviciile de hair and beauty de la saloanele de profil. Cautarea unuia care va corespunde cu ceea ce are nevoie fiecare este o adevarata poveste. In trecut, astfel de locatii erau putine si fie ca iti placea sau nu, te multumeai cu ce era. Insa gaseai cu greu o programare, pentru un loc liber trebuia sa suni cu mult timp inainte sau sa fi mers la locatie pentru a stabili ziua in care aveai sa te programezi.

Ironic insa, acum sunt cu mult mai multe saloane de hair and beauty. Sunt atat de multe, incat esti confuz/a despre calitatea serviciilor si nu stii cum sa le triezi. Traim in lumea in care nu ne mai pasa daca un salon este intr-un alt cartier. Nu ne mai limitam din cauza unor nimicuri de acest gen.

Asadar, pentru ca ai de unde alege, dar culmea, cum sa o faci, Stailer este aici sa te ajute. Accesezi pagina, introduci datele tale, orasul, data si ora. Filtrul iti afiseaza imediat care ii sunt optiunile, pentru ca mai apoi, pe mai departe, sa faci alegerea in functie de reperele pe care le ai. Poate fi vorba de pret, de reputatia unui salon, poate chiar si de distanta fata de locatia ta.

Stailer, activ in 5 orase

Deocamdata, cei care se pot bucura de functionalitatile acestei platforme sunt cei din 5 orase, Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea si Iasi. Publicul va selecta pur si simplu orasul dorit.

Utilizarea acestei platforme nu presupune costuri. In plus, doritorii nu doar ca vor putea cauta simplu si rapid saloanele de hair and beauty, dar se si pot programa la acestea. Iar pentru asta vor putea de asemenea sa se bucure de tot ce inseamna Stailer, fara sa scoata vreun ban din buzunar. Aleg salonul, verifica detaliile si din cateva click-uri totul este setat.

Un link de confirmare vine imediat dupa, iar ghidarea spre salon, prin Google Maps inseamna un detaliu in plus care ajuta. Mai ales ca in orasele mari este usor sa te pierzi si mai ales daca treci pragul pentru prima data unui salon.

Acceseaza pagina stailer.ro si descopera tot ce trebuie sa stii despre cum sa folosesti aceasta platforma.

Contact: support@stailer.ro