arta

Este uimitor ceea ce pot artistii crea cu ajutorul mediului inconjurator. Ideea este ca unii dintre ei pot transforma gunoaiele si resturile menajere din casa si din curte in frumoase opere de arta care sunt cu adevarat remarcabile. Oricum, in timp ce arta poate fi minunata, ideea ca toate gunoaiele care polueaza planeta nu snt asa.

Aceste sculpturi sunt foarte frumoase de privit, de admirat, insa de asemenea servesc ca reminder uimitor despre faptul ca reusim sa luam toata frumusetea pamantului prin lipsa noastra de grija. Ar trebui sa tinem minte faptul ca exista posibilitati nenumarate de a proteja mediul inconjurator.

Una dintre problemele pe care le intampina creaturile ca albatrosii si pescarusii este faptul ca pot sa se prinda prea usor in mrejele si plasele de pescuit ale oamenilor marii. Insa, prin crearea acestor pasari gigantice din lucruri reciclabile putem atrage atentia asupra acestui lucru.

Gorile din sarme de argint pot, de asemenea, sa atraga atentia asupra faptului ca sunt vanate si ca sunt taiate sau ranite pentru anumite organe ale lor. De aceea, toate sculpturile si figurinele care le intruchipeaza pot sa sugereze faptul ca ar trebui sa le lasam libere si sa le pretuim ca niste adevarate mamifere ce sunt, in stare libera in natura.

Puii de lei de mare sau de foci pot fi intruchipati foarte bine din cauciuc, plasem palstic, franghii si chiat si jachete de piele. Datorita naturii lor curioase, aceste animale ale marii exploreaza fara a-si da seama de pericole in permanenta fiecare obeict nefamiliar, care poate duce la otravirea sau chiar moartea lor.

Anumiti artisti, ca Sayaka Ganz, isi folosesc munca, cum ar fi articolele numite Emergence pentru a provoca o reeexaminare a relatiei noastre cu lumea naturala, care ne inconjoara. Aceste sculptuiri futuriste sunt create din sarme, metal si fier forjat, dorind parca sa atraga atentia asupra unor evenimente neplacute si asupra raului care se produce pana si cailor sau cailor salbatici, mustangii.